KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FRED_RUTTEN"
Ismét holland kapitány a válogatottnál? 2013. december 7. 21:46 Fred Rutten lehet a befutó a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáért folyó "versenyben" - értesült a Nemzeti Sport Online. Akár már a jövő héten bejelentheti az MLSZ a sztáredző érkezését.
 
Kirúgták a PSV edzőjét! 2012. március 12. 19:05 13 kapott, 5 rúgott gól - ez a mérlege az elmúlt három meccs után a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő PSV Eindhoven csapatának. A klub türelme elfogyott és hétfőn menesztették Fred Rutten vezetőedzőt.
 
Nem hosszabbít a PSV edzője 2011. december 30. 12:18 Nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését Fred Rutten, a holland labdarúgó-bajnokságban jelenleg második helyezett PSV Eindhoven vezetőedzője. A tréner a Volkskrant című napilapnak nyilatkozva beszélt erről, indoklásul annyit közölve, hogy három szezon után itt az ideje a váltásnak. Ruttennel a PSV az előző két bajnoki kiírásban egyformán a harmadik helyen végzett. A csapat jelenleg még versenyben van a holland kupáért és az Európa-ligában is pályára léphet a tavasszal. Az edző szavaira reagálva Marcel Brands technikai igazgató azt mondta, nincsenek kétségei afelől, hogy Rutten profi módon viszi végig az idényt.
 
„A PSV még lehet bajnok” 2011. április 30. 11:03 Fred Rutten vezetőedző még nem tett le arról, hogy a PSV Eindhoven megnyerje a holland bajnokságot, de belátta: immár a szerencsének is melléjük kell szegődnie.
 
Kapott hideget, meleget Dzsudzsák Balázs 2011. április 8. 12:08 Összesen 14 gólt rámoltak be csütörtökön az Ibériai-félszigeten a Twente, Szpartak Moszkva, PSV hármasnak az Európa-liga negyeddöntőjének első felvonásán. Fred Rutten, az eindhoveniek vezetőedzője reálisan értékelt, szólt Dzsudzsák Balázs hibájáról, aki 10-es skálán 6-os osztályzatot kapott. Az oroszokat elintéző Portóból Falcao csak örömködött, míg a holland címvédőt 5-1-gyel hazaküldő Villarrealnál óvatosan bizakodnak.
 
Holland „kősziklát” vettek Dzsudzsákék 2009. június 22. 21:44 Dzsudzsák Balázs együttese, a holland PSV Eindhoven masszív védekező középpályással erősített, a 2008-as Európa-bajnokságról is jól ismert, 11-szeres holland válogatott Orlando Engelaar bújhat a Philips-gyár patronálta csapat mezébe.
 
Megvan Dzsudzsák Balázsék új edzője 2009. április 17. 15:48 Ahogy azt várni lehetett, a következő szezontól Fred Rutten irányítja majd a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő PSV Eindhoven együttesét.
 
Nem rúgják (még) ki a Schalke edzőjét 2009. március 24. 19:09 Bár több német újság is biztosra vette, hogy kedden meneszti Fred Ruttent a Schalke 04 labdarúgócsapata, a holland tréner tovább dolgozhat.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu