KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FLORENT SINAMA PONGELLE"
Nyolc év után hazatér Sinama-Pongolle 2011. június 26. 17:14 Mindössze 26 éves, de nyolcadik profi klubjában szerepel majd az ősztől Florent Simana-Pongolle, akit a Sporting Lisszabon a Saint Etienne-nek adott kölcsön.
 
Távozott Madridból a francia csatár 2009. december 28. 21:41 Sergio Agüero és Diego Forlán mellett nem rúghatott labdába, így szedte a sátorfáját és a Sportinghoz igazolt Florent Sinama-Pongolle, az Atlético Madrid francia támadója. A hírt a lisszaboni klub hivatalos honlapján jelentették be.
 
A Recreativót becsípte a matracrúgó 2008. szeptember 20. 21:52 Az Atlético Madrid kiütéses, 4-0-s verést mért a Recreativo Huelvára a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. A gólcsapot Sergio Agüero nyitotta meg, majd Maniche talált be, zárásként pedig Florent Sinama-Pongolle villant kétszer. A Matracosok győzelmükkel a tabella élére álltak.
 
A játékospiacról jelentjük – péntek 2008. július 4. 21:13 A SportHirado.hu július elsejétől minden nap összefoglalóval jelentkezik az átigazolási piac legfontosabb történéseiről. A friss hírekről a "Játékospiacról jelentjük" rovatban tájékozódhat! Íme a pénteki nap fejleményei a topligákból dióhéjban!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu