KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FINA"
Négy magyar is az év sportolója lehet 2013. október 20. 17:32 Négy magyar - Hosszú Katinka, Nagy Viktor, Varga Dénes és Bujka Barbara - is jelölt a Nemzetközi Úszó Szövetség év legjobbjai szavazásán. A FINA minden esztendőben megválasztja legjobb sportolóit szakáganként, külön a férfiak és a nők között.
 
Magyar alelnök a FINA-ban 2013. július 28. 08:55 Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség elnökét egyhangú szavazással a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnökévé választották pénteken a 203 tagországot felvonultató szervezet barcelonai kongresszusán.
 
Bocsánatot kért a FINA a magyaroktól 2011. augusztus 7. 13:53 A FINA elnézést kért azért, mert "lehondurasizta" a világbajnoki negyedik helyezett magyar vízilabdázókat, és napokon belül küldi az új okleveleket a férfi válogatott tagjainak - közölte a csapat hivatalos honlapja.
 
Szégyen: hondurasinak nézték pólósainkat 2011. augusztus 4. 15:22 Szégyenteljes tévedés áldozata lett a kilencszeres, zsinórban háromszoros olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott. Nem elég, hogy a kis híján a döntőbe jutott csapat csak a negyedik helyen zárt, de a nemzetközi szövetség (FINA) a játékosoknak küldött gratuláló oklevelén Hondurast tüntette fel országként.
 
Meghalt a FINA egyik vezére 2009. augusztus 2. 17:58 Nyolcvanegy éves korában elhunyt a japán Furuhasi Hironasin, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) egyik alelnöke, egyben hazája úszósportjának vezetője. A sportvezetőt a római világbajnokság alatt érte a halál, álmában.
 
Vége a csodáknak 2010-től! 2009. július 25. 13:45 A következő esztendőtől a világbajnokságokon és olimpiákon tilos lesz az utóbbi hónapokban, években oly vitatott csodadresszeknek hívott úszóruhák használata. A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) pénteki kongresszusán hozták meg a döntést, amely 2010. január 1-jétől érvényes.
 
Érvénytelen a sprinter történelmi csúcsa 2009. június 22. 18:00 A Nemzetközi Úszó-szövetség nem hitelesítette Alain Bernard történelmi, 100 m-es gyorson elért világcsúcsát. A francia klasszis áprilisban 46,94 mp-es idővel csapott a célba, első sprinterként került a 47 mp-es álomhatár alá.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu