KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FEDERICO_MARCHETTI"
Olasz válogatott kapus a Genoában 2011. január 21. 13:41 A Genoához igazol az olasz válogatott kapusa, a vb-n Buffont helyettesítő Federico Marchetti - árulta el a Cagliari tulajdonosa, Massimo Celllino.
 
Válogatott kapust igazolna az Arsenal 2010. július 29. 09:37 Itáliai médiaértesülés szerint a kapusgondokkal küszködő Arsenal az olasz bajnokságból szeretné megerősíteni keretét. A SportItalia úgy tudja, a londoni klub tárgyal a Cagliarival a világbajnokságon is szerepelt Federico Marchetti szerződtetéséről.
 
Eladó a squadra azzurra kapusa! 2010. július 27. 14:02 Ilyet is ritkán látni: a Cagliari hivatalos honlapján hívta fel a figyelmet arra, hogy mostantól eladó olasz válogatott kapusa, Federico Marchetti.
 
Szinte meztelenre vetkőztek a sztárok 2010. április 27. 13:41 A címvédő squadra azzurra öt lehetséges vb-kerettagja szinte meztelenre vetkőzött: mindössze egy alsónadrág fedte testüket. Vincenzo Iaquinta, Claudio Marchisio, Domenico Criscito, Federico Marchetti és Antonio Di Natale bevetése alaposan felkavarta az állóvizet a férfi fehérneműpiacon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu