KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FC BRUGES"
Spanyol edző a Bruges-nél 2012. november 15. 22:17 A spanyol Juan Carlos Garridót nevezték ki csütörtökön az FC Bruges labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé. Belgium egyik leghíresebb futballklubjának vezetői a vártnál gyengébb bajnoki eredmények miatt múlt hétfőn menesztették Georges Leekens addigi trénert. A korábban a Villarrealt is irányító Garridóval az idény végéig szóló szerződést kötöttek, de megfelelő eredmények elérése esetén meghosszabbítják a megállapodást.
 
Juhász-találat a belga rangadón - videó! 2010. november 7. 21:59 Többek között Juhász Rolandra is szüksége volt az Anderlechtnek, hogy borzasztó kezdését kijavítsa az FC Brugge elleni belga rangadón. A vasárnapi összecsapáson 0-2-nél, az első félidő hajrájában talált a kapuba a magyar védő: balról jött a szöglet, Juhász pedig emelkedett és 12 méterről a bal alsóba fejelt. Lukaku szinte azonnal megtoldotta eggyel a brüsszeli gólok számát, így alakult ki a 2-2-es végeredmény. Juhászék ezzel a másodikok.
 
Belgium: bejelentette visszavonulását a volt válogatott Vermant 2008. július 14. 12:21 Visszavonult a profi futballtól a belga labdarúgó-válogatott egykori középpályása, Sven Vermant.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu