KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FABIO_BORINI"
Sunderland-bravúr, kórházban Borini 2013. december 28. 20:36 A kora esti, cardiffi PL-meccs szünetében rosszul lett, összeesett Fabio Borini, a Sunderland olasz csatára, aki szerencsére hamar visszanyerte eszméletét. Kórházba szállították, ahol elővigyázatosságból bent tartják éjszakára az orvosok. Menedzsere, Gus Poyet mindenkit megnyugtatott, nem esett komolyabb baja a futballistának. Csapata a 82. percben még 0-2-re állt, de a hosszabbítás utolsó pillanataiban egyenlíteni tudott (G.: Fletcher, Colback).
 
Borini úton a Sunderlandhez 2013. szeptember 1. 19:35 Fabio Borini marad a Premier League-ben, de a legfrissebb hírek szerint csapatot vált. Paolo Di Canio Sunderlandjéhez csatlakozhat az átigazolási időszak utolsó napján a Liverpool támadója. Erről többek között a Sky Italia cikkezett.
 
Borini megsérült, Suárez vagy Suárez? 2012. október 11. 23:52 Fabio Borini, a Liverpool csatára lábközépcsont-törést szenvedett az olasz U21-es válogatott csütörtöki edzésén. A következő hetekben biztosan nem látjuk a pályán. Borini góltalansága tehát folytatódik, csak mostmár a partvonalon kívül. Ki fog betalálni a Poolban? Luis Suárez, vagy esetleg Luis Suárez?
 
Pool: argentin távozó, olasz érkező 2012. július 13. 22:22 A Liverpool hivatalos honlapján jelentette be, hogy két és fél év után elválnak az útjai Maxi Rodrígueztől, a csapat argentin támadó középpályásától.
 
Borini Liverpoolban! 2012. július 13. 15:00 Megérkezett Liverpoolba Fabio Borini! A 21 éves Roma-csatár átigazolási ügye immár a végső stádiumban van, még a héten bejelenthetik a transzfert.
 
Olasz ász tart a Liverpoolhoz! 2012. július 10. 09:42 Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere a BBC-nek elárulta, arra számít, hogy már a héten a Vörösöké lesz Fabio Borini, a Roma olasz válogatott csatára.
 
Korábbi Chelsea-játékos a Romában 2011. augusztus 31. 17:36 A Roma négy "last minute"-igazolást is nyélbe ütött pár órán belül, Kjaer, Gago és Pjanics után a Parma olasz U21-es válogatott csatárát, Fabio Borinit kötelezte el magához.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu