KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ÉVER BANEGA"
A szokásos: argentin jelöltek az Interbe 2011. július 6. 10:25 Imádják az argentin labdarúgókat az Internazionalénál, ezt régóta tudjuk. Ezért nem is meglepő, hogy a legfrissebb hírek szerint a milánóiak újabb két játékost igazolnának, akik mindketten szerepelnek a dél-amerikai ország válogatottjában.
 
Valenciából vásárolna az Inter 2011. május 11. 18:05 A Valencia argentin középpályására fáj a foga az Internazionalénak.
 
Egy hónapra kidőlt a Valencia csillaga 2010. szeptember 12. 22:01 Három-négy hétre elveszítette argentin válogatott játékmesterét a Valencia. Éver banega bokasérülést szenvedetjnokin a Racing elleni szombati győztes bajnokin (1-0).
 
Valenciából erősíthet a Liverpool FC 2010. május 13. 09:56 Az argentinok harmincas világbajnoki keretének tagját, Éver Banegát szeretné leigazolni idén nyáron a Liverpool FC. Spanyolországi médiaértesülés szerint az angol klub 8.5 millió fontot fizetne a Valenciának.
 
Fellökte az edzőt a csere után - videó 2010. április 12. 11:15 Nem mindennapi tiszteletlenséget mutatott edzője iránt Ever Banega, a Valencia argentin középpályása. A Mallorcán játszott bajnoki 73. percében Unai Emery ugyanis David Silvával váltotta fel a futballistát, aki lefelé menet előbb felöklelte a trénert, majd ellökte, sőt, a kispadon ülve rá sem hederített. Az ügynek lesz folytatása, igaz, a renitens játékos azóta bocsánatot kért. A Valencia egyébként 3-2-es vereséget szenvedett a vasárnap esti összecsapáson. Ilyet még a kazah tartalékbajnokságban sem lehet megtenni...
 
Spanyol labdarúgás: Banega egy évre az Atletico játékosa 2008. augusztus 27. 09:45 Éver Banegát egy évre kölcsönadta a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia együttese az Atletico Madridnak. Az argentin középpályás másfél millió euróért került a fővárosiakhoz.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu