KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ESTUDIANTES_LP"
Verónék lettek az argentin bajnokok 2010. december 13. 10:29 Ötödik argentin bajnoki címét nyerte magyar idő szerint vasárnap éjjel az Estudiantes. A Juan Sebastian Verón vezette La Plata-i alakulat 2-0-ra legyőzte az Arsenal Sarandit, ezzel az Aperturában két ponttal megelőzte a szintén nyerő Vélez Sársfieldet.
 
Hosszabbítottak az argentin legendával 2010. augusztus 3. 18:55 Egy évig még biztosan csodálhatjuk Juan Sebastián Verón játékát.
 
Rómába igazolhat Maradona kedvence 2010. június 24. 12:33 Újrakezdheti európai klubpályafutását a világbajnokságon remeklő argentin labdarúgó-válogatott védője, Clemente Rodriguez. Az Il Corriere dello Sport úgy tudja, az AS Roma szívesen látná soraiban az Estudiantes La Plata 28 éves játékosát.
 
Argentin csatárt venne a Man. United 2010. április 25. 12:49 Libertadores-kupa győztes csatárra vetette ki a hálóját a Manchester United, legalábbis az egyik brit lap szerint. A News of the World úgy tudja, az Old Traffordon szívesen látnák Mauro Bosellit, az Estudiantes labdarúgóját.
 
Dél-amerikai gólkirályt venne a Roma 2010. április 21. 19:24 Mauro Boselli, az Estudiantes 24 éves csatára a nyáron Európába igazolhat. A Sun angol napilap értesülése szerint az AS Roma, a Birmingham City és a Blackburn Rovers áll sorban az argentin játékos aláírásáért.
 
A Boszorkány nemet mondott a Citynek 2010. január 6. 10:29 A nemrég kinevezett vezetőedző, Roberto Mancini személyes megkeresése ellenére sem lesz Juan Sebastian Verón a Manchester City labdarúgója. Ezt a 34 éves középpályás jelentette be.
 
A Boszorkány mindenkit lefőzött 2009. december 31. 11:13 Juan Sebastián Verónt, az Estudiantes „eszét” választotta az El País uruguayi napilap 2009 legjobb Dél-Amerikában játszó futballistájának.
 
Messi a mennybe repítette a Barcát! 2009. december 19. 19:30 Fantasztikus mérkőzésen, Lionel Messi hosszabbításban szerzett találatával nyerte meg története első klubvilágbajnoki címét a Barcelona. Pep Guardiola együttese ezzel hihetetlen rekordot állított fel: minden létező trófeát begyűjtött az idén! Az Abu Dzabiban rendezett torna fináléjában az elődöntőhöz hasonlóan hátrányból álltak fel a katalánok. A rendes játékidő letelte előtt egy perccel Pedro egalizált, majd a friss aranylabdás klasszis a győztes gólt is megszerezte a ráadásban! A mérkőzés második legjobbja Juan Sebastian Verón lett, míg Messi egy újabb díjjal gazdagodott, ő lett az első.
 
Döntő előtt: Iniesta kiszállt? 2009. december 17. 17:34 Majdnem biztos, hogy nem segítheti története első klubvilágbajnoki sikeréhez az FC Barcelonát Andrés Iniesta az argentin Estudiantes ellen szombaton, miután izomhúzódást szenvedett jobb combjában.
 
Verón vezette diadalra az Estudiantest 2009. július 16. 09:19 Juan Sebastian Verón vezérletével az Estudiantes 2-1-re győzött a Cruzeiro vendégeként, így ugyanilyen összesítéssel hódította el a legrangosabb dél-amerikai klubsorozat, a Libertadores Kupa trófeáját. Az argentin labdarúgóklub legutóbb 1970-ben diadalmaskodott ebben a vetélkedésben.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu