KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ERICK_LINDGREN"
Bedőlt az első vegasi magyar pókermenet 2009. május 29. 15:15 Megkezdték szereplésüket a magyar pókerjátékosok a világbajnokságon csütörtökön a Las Vegas-i Rio Casinóban. A híres bajnokság 40. születésnapja alkalmából indított 40 ezer dolláros nevezési díjú NL Hold'em viadal világsztárokkal teletűzdelt mezőnyében Demján Sándor egy darabig még vezetett, de az első forduló vége előtt kiesett. Másik induláson gondolkodó honfitársunk, Traply Péter végül betegség miatt nem vállalta a játékot. Az első győzelmet, így a karkötőt a kaszinói alkalmazottak versenyén egy 39 éves családapa, Andrew Cohen nyerte.
 
Amikor az ász pár royalflössel ütközik 2008. augusztus 27. 14:12 Paul Smith közel egymillió dolláros zsetonmennyiséggel vezeti a 27 fősre olvadt mezőnyt Los Angelesben, a Póker Világsorozat (WPT) harmadik állomásán. A Legends of Poker Főversenyén, a 10,000 dolláros NL Hold'em tornán, a keddi napot követően, a nagyágyúk közül a legjobban a hatszoros WSOP karkötős Layne Flack áll, aki a harmadik, versenyben van még Allen Cunningham is a 11. pozícióban. Kiesett viszont Daniel Negreanu, Erik Seidel, Erick Lindgren és Matt Stout is, utóbbinak, ász párja a flop után szetté alakult, ám egy royalflössel találta magát szemben.
 
Adam Weinraub mögött a teljes mezőny 2008. augusztus 26. 13:34 Már csak 79 játékos van versenyben a Póker Világsorozat (WPT) harmadik helyszínén Los Angelesben a Bicycle Kaszinóban a hétfői játéknap után. A Legends of Poker Főversenyén, a 10,000 dolláros NL Hold'em tornán vezet a korábban WPT tornát nyerő amerikai Adam Weinraub, aki közel félmillió dolláros zsetonmennyiséggel zárta az első két fordulót, megelőzve a júniusban WSOP karkötőt nyerő Matt Keikoant. A sztárjátékosok közül előkelő helyen áll Erick Lindgren és Erik Seidel. Kiesett azonban a novemberi világbajnoki döntő asztal résztvevője Scott Montgomery, a népszerű Phil Laak és a címvédő Dan Harrington is.
 
Máris a kiesés szélén a címvédő 2008. augusztus 24. 16:32 A Póker Világsorozat (WPT) harmadik állomásán, a Legends of Poker elnevezésű rangos tornán már az első nap után csaknem búcsúzott a címvédő Dan Harrington. A 10,000 dolláros NL Hold'em torna nyitófordulójának első csoportjába mindössze 161 nevezés érkezett, így nehéz elképzelni, hogy eléri a tavalyi 485 versenyzős létszámot a viadal. Vezet az amerikai Adam Weinraub, a kezdő zsetonmennyiség ötszörösével, 150 ezer dollárral.
 
A WSOP és a 26 milliárd forint története 2008. július 19. 15:06 Minden idők legnagyobb pókerrendezvénye, a 39. WSOP (World Series of Poker) 47 napon át, 55 versenyszámban zajlott a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A szervezők nem kevesebb mint 52,720 nevezést regisztráltak, a versenyzők több mint 180 millió dollárt, azaz 26 milliárd forint körüli összeget fizettek be a tornák során. A kártyajáték terjeszkedése határtalan, kétszer több nemzet tagjai vettek részt az idei kiírásban mint két éve. Hiába ért azonban véget a WSOP, a főverseny győztesének személye csak novemberben derül ki.
 
Matusow triplája, Selbst meglepetése 2008. június 12. 12:53 Mike Matusow hat évnyi várakozás után ismét felért a csúcsra a Rio Hotel és Kaszinó Amazon termében, miután megnyerte a WSOP (World Series of Poker) 5000 dolláros 2-7 draw rebuy versenyét csütörtökön, ezzel karrierje harmadik karkötőjét ünnepelhette. Az 1500 dolláros Pot Limit Omaha döntőjét jelentős előnnyel kezdő 23 éves Vanessa Selbst, végül óriási csatában utasította maga mögé az angol Jamie Pickeringet. Ezzel az idei versenysorozat második női győzteseként térhetett haza, Szvetlana Gromenkova korábbi sikerét követően.
 
Erick Lindgren megtörte a kétéves átkot 2008. június 5. 10:13 Erick Lindgren győzelmével zárult az idei WSOP (World Series of Poker) negyedik, 5000 dolláros Mixed Hold'em versenyszáma Las Vegasban a Rio Hotel és Kaszinóban. Az amerikai játékos a döntőasztalra bejutó kilenc játékos között mindössze az hatodik helyen állt, viszont taktikus játékkal megerősödött. Végül Justin Bonomo legyőzésével megnyerte karrierje első tornáját a versenysorozaton, egyben a vele járó több mint 375 ezer dolláros pénzdíjjal is gazdagodott és 2006-os fájó a heads upban elszenvedett veresége után, felért a csúcsra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu