KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EREDMÉNYEK"
A tizenegyedik nap eredményei 2010. január 28. 02:05 A felnőtteknél már a döntőbe jutás a tét csütörtökön, Melbourne-ben. A nőknél két kínai, egy amerikai és egy belga a legjobb négy között. Az álomdöntő egy Serena Williams-Jusitne Henin rangadó lenne, de a női tenisznek biztos rengeteget jelentene, ha kínai finalista lenne az év első Grand Slam versenyén. A férfiaknál egyetlen mérkőzés szerepel műsoron. A skót Andy Murray nagyon elszánt és magabiztos, de a horvát Marin Cilic nem véletlenül búcsúztatta már del Potrot és Roddickot. A junioroknál az elődöntőbe kerülésért lép pályára mindkét magyar. Fucsovics Márton kezd a hatalmas (3000 ezres) 3-as pályán az ausztrál Ben Mitchellel, aki szerdán nagyon megverte az első kiemeltet és a múlt héten többször edzett Rafael Nadallal. Babos Tímea ellenfele a selejtezőből érkezett és a párosban már nyert ellene az első kiemelt magyar, de a cseh Kristyna Pliskovát hiba volna lebecsülni.
 
A tizedik nap eredményei 2010. január 27. 02:04 Visszavág-e Roger Federer az orosz Nyikolaj Davigyenkonak a két utolsó vereségért, vagy a moszkvai képes Grand Slamen is jobbnak bizonyulni a svájcinál? Valóban eljött Jo-Wilfried Tsonga ideje, ahogy a franciák állítják? a 2008-as döntőben Novak Djokovics legyőzte őt, de most fordulhat a kocka. Igaz a szerb sétálva haladt előre Melbourne-ben. A nőknél egy lépésre vagyunk a williams nővérek elődöntőjétől, de Victoria Azarenka (a fehérorosz mérkőzik az első kiemelt Serenával) és a kínai Na Li szívesen okozna meglepetést. A junioroknál a két magyar, Babos Tímea és Fucsovics Márton már a negyeddöntőbe jutásért lép pályára az ausztrál nyílt teniszbajnokság 10. napján.
 
A kilencedik nap eredményei 2010. január 26. 01:55 A negyeddöntők és Ausztrália napja (január 26.) a kedd Melbourne-ben. A férfiaknál a Nadal-Murray párbaj a csemege. Előzetesen a skót magabiztosabban nyilatkozott, de abból nem lehet megélni a pályán a címvédő ellen, aki tavaly májusban nyert utoljára a top nyolcba tartozó rivális ellen. Andy Roddick megállíthatja az idén még veretlen Marin Cilicet, de nem lesz egyszerű az amerikai dolga, aki szintén száz százalékos 2010-ben. A nőknél folytatódhat Justine Henin mesés menetelése. A junioroknál mindkét magyar pályára lép.
 
A nyolcadik nap eredményei 2010. január 25. 01:16 Az Australian Open nyolcadik napján a felnőtteknél kialakul a negyeddöntő párosítása. A férfiaknál Roger Federer és a hazai reménység Lleyton Hewitt találkozóját várták a legtöbben. Az ausztrál 2003-ban, a Davis-kupában nyert utoljára a svájci ellen, azóta sorozatban 14-szer kapott ki a világelsőtől. A nőknél a Williams nővérek, valamint a két fiatal, Victoria Azarenka és Caroline Wozniacki az esélyes. A junioroknál Fucsovics Márton az egyéniben és a párosban is pályára lép, Babos Tímea csak párosban szerepel.
 
A hetedik nap eredményei 2010. január 24. 00:31 A negyeddöntőbe jutás a tét az ausztrál nyílt teniszbajnokság hetedik napján. A férfiaknál az a kérdés, hogy összejön-e Nadal-Murray és a del Potro-Roddick rangadó a legjobb nyolc között. A nőknél egy szabadkártyás és egy selejtezős találkozója ígérkezik a legizgalmasabbnak. Tehát Jusine Henine és honfitársa Yanina Wickmayer közül az egyik búcsúzik. Vasárnap megkezdődik a juniorok bajnoksága is Babos Tímeával és Fucsovics Mártonnal.
 
A hatodik nap eredményei 2010. január 23. 00:08 Az ausztrál nyílt teniszbajnokság 6. napjának végére kialakult a legjobb 16 mezőnye az egyéniben. A férfiaknál a Hewitt-Baghdatis mérkőzést előzte meg a legnagyobb várakozás, de Federer, Djokovic és Davigyenko is újra pályára lépett és nagyon könnyedén nyert. A nőknél a felső ágat uraló Williams nővéreké volt a főszerep, meglepetést csak A. Radwanska kiesése jelentett.
 
Az ötödik nap eredményei 2010. január 22. 01:34 Pénteken a 16 közé jutásért teniszeztek Melbourne-ben és a 128-as egyéni főtábláknak az alsó ága szerepelt műsoron. A férfiaknál pályára lépett Rafael Nadal, Andy Murray, Juan Martin del Potro és Andy Roddick is. A nőknél a három belgáé (Justine Henin, Kim Clijsters és Yanina Wickmayer) volt a főszerep, a szenzációt Clijsters kiütése jelentette. Dinara Szafina és Szvetlána Kuznyecova jelezte, nem nyaralni jött Ausztráliába. Jelena Jankovics viszont követte honfitársát, Ana Ivanovicsot.
 
A negyedik nap eredményei 2010. január 21. 01:49 Csütörtökön a nőknél és a férfiaknál is a tábla felső ága szerepelt műsoron, a tét már a 32 közé kerülés volt, aki kiesett 31.500 ausztrál dolláros csekket kapott.
 
A harmadik nap eredményei 2010. január 20. 06:07 A hétfői eső miatt szerdán a nőknél a tábla felső ágán még a 64 közé kerülés volt a tét, míg az alsón már a 32-be jutásért mérkőztek. A férfiaknál nem volt keveredés, csak az alsó fele a táblának szerepelt a műsorban.
 
A második nap eredményei 2010. január 19. 09:08 Talán a szervezők sem hitték, hogy siketül 88 meccset lejátszani kedden. Az Australian Open második napján a nyolcadik kiemelt Robin Soderling veresége jelentette a legnagyobb meglepetést, de nem ez volt az egyetlen érdekes eredmény a 64 közé kerülésért.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu