KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ENZO_ZIDANE"
Az apjára ütött a kis Zidane - videó 2012. november 21. 18:03 Hatalmas, 27 méteres bombagólt ragasztott az ellenfél hálójába a francia futballegenda Zinedine Zidane fia, Enzo a napokban, az Atlético elleni derbin, az ifjúsági csapatban (Real Juvenil B). Hat másodpercnél a gól, amely csak azért nem lett a meccs legszebb pillanata, mert Pablo félpályáról zörgette meg a hálót a meccsen. A Real korábbi kiváló csatára, a közelmúltban edzői karrierbe kezdő Fernando Morientes elégedett lehetett tanítványai produkciójával.
 
Real: az első csapatnál a kis Zidane 2011. szeptember 7. 15:28 VIDEÓ! Először edzhetett együtt nyilvánosan a Real Madrid felnőttcsapatával a francia futball-legenda (egyben Real-sportigazgató) Zinedine Zidane fia, a 16 éves Enzo kedden.
 
Zidane fiát akarja a Manchester United 2011. április 7. 16:41 A francia futball-legenda Zinedine Zidane fiára, Enzóra fáj a Manchester United foga - értesült a la Gazzetta dello Sport.
 
A Realból csenné el Zidane-t a Standard 2011. március 2. 19:31 A Standard Liege meg akarja kaparintani Zidane-t. A belgák a Real Madrid korábbi klasszisának, jelenlegi tanácsadójának kisfiát pécézték ki maguknak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu