KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EMIRATES_KUPA"
Nem lesz Emirates-kupa 2012. június 17. 19:05 Egy trófeát máris "elveszített" az Arsenal labdarúgócsapata, amely megerősítette, hogy a londoni olimpiára való tekintettel 2012-ben nem rendezi meg hagyományos, nyári felkészülési tornáját, az Emirates-kupát.
 
Az Arsenalnak keresztbe tett az olimpia 2011. december 6. 17:35 Az Arsenal szervezési nehézségek miatt nem rendezi meg jövő nyáron az Emirates-kupát, de 2013-ban ismét kiírják.
 
Góleső az Arsenal-Red Bullson 2011. július 31. 15:04 Alkalmi bloggerünk választása az Arsenal-New York Red Bulls Emirates-kupa-meccsre esett, ugyanis gólszagot érez – sok gól szagát. Számtalan indok szól amellett, hogy legalább háromszor megrezdül a háló (szigorúan belülről) a torna zárómeccsén, és a londoni közönség örömmel venné, ha az Ágyúsok trófeával indítanák az idényt. Még akkor is, ha a cím értékét botorság lenne túlértékelni.
 
„A Barca másfél éve szórakozik velünk" 2011. július 29. 17:54 Ahogy a szurkolóknak is elege van a Fabregas-sagából, úgy az Arsenalnál is kezd betelni a pohár a Barcelona miatt, erről árulkodik az elnök, Peter Hill-Wodd friss nyilatkozata. Közben Arsene Wenger sajtótájékoztatón közölte játékosa kihagyja a hétvégi Emirates-kupát és helyzete hamar rendeződik. A Daily Mail szerint megvan a végső határidő: augusztus ötödike!
 
Ismét az Arsenalé az Emirates Kupa! 2010. augusztus 1. 19:05 A házigazda Arsenal nyerte az Emirates Kupa kétnapos felkészülési tornát, miután az élvezetes záró mérkőzésen 3-2-re verte a Celticet vasárnap este. Vela, Sagna és Nasri találata után korán dőlt hátra a kispadon Wenger, a skótok feltámadtak, és majdnem megnyerték a viadalt. A hajrában Murphy és Ki Szung Jong vette be Almunia kapuját, előtte Szamarasz tizenegyest is hibázott.
 
A hajrában bukta el a győzelmet a Milan 2010. augusztus 1. 16:44 VIDEÓ! Az Arsenal után az Olympique Lyonnal is döntetlenben "egyezett meg" az AC Milan együttese Londonban, az Emirates Stadionban. Borriello góljára a hajrában válaszolt Briand egy pörgős, élvezetes meccsen, ahol számtalan helyzetet alakítottak ki a csapatok. Igazságos a döntetlen.
 
Samah góljára Pato válaszolt Londonban 2010. július 31. 19:07 Maruan Samah első gólját szerezte az Emirates-stadionban, az Arsenal pedig dominált, mégis csak 1-1-es döntetlenre végzett a Milannal. Pato két pontot jelentő találatot fejelt az Emirates-kupa rangadóján.
 
Kirúgott a hámból az Arsenal 2009. augusztus 3. 19:26 Méltóképpen megünnepelte az Arsenal vasárnapi Emirates-kupa győzelmét – nincs is mit csodálni ezen, rég volt okuk a mulatozásra az észak-londoni Ágyúsoknak. A csapat szinte valamennyi kulcsembere tiszteletét tette a partyn, de a torna hőse, a mindössze 17 esztendős Jack Wilshere – talán szülei intésére… – távolmaradt a dajdajtól.
 
Wilshere az új kedvenc az Emiratesben! 2009. augusztus 2. 19:06 A házigazda Arsenal labdarúgócsapata hódította el a 2009-es Emirates-kupát vasárnap Londonban, az Atlético Madrid és a Rangers legyőzése után. A skótokat 3-0-val leckéztették meg az Ágyúsok második játéknapon, a 17 éves szupertehetség Jack Wilshere duplázott. Az ifjú szélsővel már az Atlético sem tudott mit kezdeni a második félidőben, nem is kérdés, hogy ő volt a torna legjobb játékosa.
 
Andrej Arsavin máris bombaformában! 2009. augusztus 1. 19:12 A házigazda Arsenal labdarúgócsapata 2-1-es győzelemmel kezdte a 2009-es Emirates-kupát orosz klasszisának, Andrej Arsavinnak hála. A csatár duplázott az Atlético Madrid ellen a végjátékban: előbb kapásból tüzelt a hálóba, majd szinte nullszögből lőtt a kapuba! A két találat között Germán Pacheco is eredményes volt a túloldalon. Az első kör után a táblázat élén az Ágyúsok.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu