KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ELIE_BAUP"
A tévéből az OM-padra 2012. július 5. 14:42 Pár nappal Didier Deschamps távozása után megtalálta az új vezetőedzőt az Olympique Marseille Ellie Baup személyében.
 
Elie Baupnak hívják a Nantes új edzőjét 2008. szeptember 2. 19:16 A francia első osztályú Nantes FC labdarúgócsapata hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy a következő két évben Elie Baup lesz a Kanárik vezetőedzője. Az új mesternek nem lesz könnyű dolga, a négy forduló után a francia tabella utolsó helyén szerénykedő együttest kell kivezetnie a kiesőzónából a középmezőnybe. Az 53 éves edző a gyászos rajt után menesztett Michel Der Zakariant váltja a kispadon.
 
Ligue 1: Elie Baupot Alain Casanova váltja Toulouse-ban 2008. május 30. 12:35 Edzőváltásra szánta el magát a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Toulouse vezetősége: Elie Baup helyét Alain Casanova foglalta el.
 
Ligue 1: Elie Baupnak megköszönték a munkáját a Toulouse-nál 2008. május 25. 15:06 Olivier Sadran, a francia első osztályú Touoluse FC elnöke a hét közepén elköszönt a vezetőedző Elie Bauptól, így a következő szezonra új munka után nézhet a francia edző - értesült a tekintélyes France Football hetilap internetes oldala vasárnap délután.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu