KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EINTRACHT_FRANKFURT"
 
Altintop a török ezüstérmesnél 2011. június 23. 11:12 Hamit Altintop testvére, Halil is elhagyja a Bundesligát, és szülőhazájában, a bajnoki ezüstérmes Trabzonspornál folytatja pályafutását. A hír hivatalos.
 
Az edző állásába került a kiesés 2011. május 16. 16:44 Christoph Daum állásába került az Eintracht Frankfurt szombati bukása: a tréner hétfőn jelentette be, hogy felbontotta szerződését.
 
Nem volt elég az öngól a Werdernek 2011. április 8. 23:17 VIDEÓ! A cseh csatárreménység Martin Fenin fosztotta meg a győzelemtől a Werder Brement Frankfurtban, a Bundesliga 29. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén. A brémaiak úgy szereztek vezetést, hogy Halil Altintop a saját kapujába fejelt, s hét perccel a vége előtt kapituláltak. Azzal legalább vigasztalódhatnak, hogy egymás után a hatodik bajnokin maradtak veretlenek.
 
Kiütés a nyitómeccsen 2011. február 18. 22:40 A Nürnberg nem kegyelmezett a Bundesliga 23. fordulójának nyitómérkőzésén, és 3-0-ra leigázta az Eintracht Frankfurtot. A gát a 67. percben szakadt át, majd az utolsó percekben további két találattal terhelte meg a vendégek hálóját.
 
Két gólkirályjelölt a pályán, mégis 0-0 2011. február 6. 19:39 Hiába játszott a hazai oldalon a góllövőlistát vezető Papiss Cissé, a másikon pedig mögötte 14 találatával alig lemaradó Teofanisz Gekasz, a Freiburg és az Eintracht Frankfurt 0-0-s döntetlent játszott a Bundesliga 21. fordulójában. A másik vasárnapi mérkőzést, a Hamburg-St. Pauli derbit még szombaton a nagy esőzés miatt elhalasztották.
 
Öngóllal felérő gólpassz a Betzenbergen 2011. január 16. 19:35 Utolsó hét bajnokiján hatodik győzelmét aratta a Hannover, amely a negyedikről a második helyre ugrott előre a Bundesligában, miután 3-0-ra páholta el az Eintracht Frankfurtot a 18. fordulóban. Huszti Szabolcs korábbi csapata 12 ponttal van elmaradva a pénteken a Bayer Leverkusen otthonában 3-1-re nyert Borussia Dortmund mögött. Podolski a Kaiserslautern védőjétől, Rodneitől kapott kapufás gólpasszt, de így is iksz lett a vége, emberhátrányban egyenlített Moravek.
 
Szánalmas színjáték a Bundesligában is 2010. november 10. 12:49 VIDEÓ! Néhány napja Cristiano Ronaldo nagyhaláláról készült videón röhögött a sportvilág, ám előkerült egy másik friss felvétel a Bundesligából, amely legalább ennyire sportszerűtlen. A Frankfurt hétvégi 3-1-es Wolfburg elleni sikere során Mario Mandzukic úgy terült el a földön cipőorrát fogva, hogy az Eintracht védője, Patrick Ochs nyilvánvalóan hozzá sem ért. A játékvezető, ahogy a portugál alakítását, úgy ezt a színjátékot sem vette be...
 
Görög gólkirályt vett a Frankfurt 2010. május 20. 15:31 Az egykori Bundesliga-gólkirály Teofanisz Gekasz a nyáron elhagyja a Bayer Leverkusen együttesét, és a következő szezontól az Eintracht Frankfurt zsoldosa lesz.
 
Frankfurti fiaskó a forduló nyitányán 2010. április 9. 22:46 A Mönchengladbach hazai sikerével indult a Bundesliga 30. fordulója. A Borussia tulajdonképpen teljesen simán intézte el a táblázaton előtte álló Eintracht Frankfurtot.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu