KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EGYIPTOM"
19 halott, nem folytatódik a bajnokság 2015. február 9. 13:32 Határozatlan ideig felfüggesztették az egyiptomi labdarúgó-bajnokságot hétfőn, miután sokan életüket vesztették azokban az összecsapásokban, amelyek egy kairói csapat szurkolói és a rendőrök között robbantak ki.
 
Nem folytatódik az egyiptomi bajnokság 2012. október 16. 20:04 Mégsem folytatódik az egyiptomi bajnokság, amely februárban szakadt félbe, miután az al-Ahli és az al-Maszri mérkőzése utáni tömegverekedésben 74 ember életét vesztette.
 
Egyiptomi horror: már 74 halott - videó 2012. február 1. 23:25 Legalább 74 halottja van annak az egyiptomi tragédiának, amely a szerdai al-Maszr-al-Ahli (3-1) futballmeccs lefújása után következett be Port Szaidban.
 
Lángoló Egyiptom: elmaradt bajnokik 2011. február 4. 09:49 Mivel lángokban áll Kairó és Egyiptom természetesen a labdarúgás a legkevesebb, amivel arrafelé foglalkoznak. A Hoszni Mubarak elnök lemondását követelő tüntetés elfajult, s forradalmi hangulatban már tizenegy élvonalbeli bajnoki meccset kellett elhalasztani.
 
Vb-selejtezők: hazai pályán kapott ki a rendező Nigériától 2008. szeptember 6. 23:44 A 2010-es labdarúgó világbajnokság rendezője, a Dél-afrikai Köztársaság hazai pályán szenvedett 1-0-ás vereséget a Nigéria válogatottjától az világbajnoki selejtezők afrikai zónájának legutóbbi fordulójában. A vendégek ezzel elsőként léptek tovább a kvalifikáció utolsó szakaszába. Győzött Kamerun és Kenya együttese, gólnélküli döntetlent ért el Tunézia, Burkina Fasoban.
 
Utánpótlás: Kolumbia és Mexikó korosztályos vb-t rendezhet 2008. május 27. 10:31 Kolumbia rendezheti meg az U20-as korosztályos labdarúgó-világbajnokságot. A hírt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) keddi sajtótájékoztatóján jelentették be hivatalosan, ahol Joseph Blatter FIFA-elnök által személyesen is megerősítést nyert: a dél-amerikai ország lesz a házigazda.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu