KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EDUARDO"
BL-indulás a cél Rudolféknál 2010. szeptember 9. 17:53 A Genoa az elmúlt nyáron jelentősen megerősítette keretét olyan nemzetközileg is elismert játékosokkal, mint Kaha Kaladze, Miguel Veloso, vagy Eduardo. Rudolf Gergely csapatának háza táján immáron Bajnokok Ligája részvételben bíznak, s ezzel kapcsolatban szólalt meg az egyik friss szerzemény.
 
Portugál sztárkapus Rudolf csapatánál 2010. július 8. 12:02 Megállapodást kötött a Genoa és az SC Braga, így a világbajnokságon járt portugál válogatott kapusa Olaszországban folytatja pályafutását. Rudolf Gergely klubtársa, Eduardo dos Reis Carvalho az AC Milanhoz távozó Marco Amelia utódja lesz.
 
Eduardo az évszázad egyik gólját lőtte 2009. március 8. 16:16 Eduardo da Silva, az Arsenal brazil származású horvát válogatott csatára zseniális, kis túlzással korszakos gólt lőtt az FA Kupa ötödik fordulójában, a Burnley elleni mérkőzés 51. percében. A sztár Song felívelését kapásból sarkazta lezser mozdulattal a jobb felső sarokba, amivel örökre feliratkozott a futball történelemkönyvének aranybetűs lapjaira. Eduardo sípcsonttörés és majdnem egy éves kihagyás után február közepén tért vissza, bal lába jobb, mint újkorában! Nézze meg a találatot, ilyet még nem látott!
 
Eduardo visszatért, és gólra éhes 2009. január 15. 22:42 Már csak két-három hét választja el Eduardo da Silvát attól, hogy újra helyet kapjon az Arsenal első csapatának keretében. A horvát labdarúgó 2008 februárjában szenvedett horrorisztikus sérülést, azóta negyvenöt percet tölthetett a pályán, és azt is csupán a tartalékok között. A támadó elsődleges céljának azt tekinti, hogy visszanyerje korábbi erőnlétét, és úgy véli, hosszú út áll még előtte addig, amíg újra a régi fényében pompázhat.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu