KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EDISON CAVANI"
Megbüntették Cavanit és Lavezzit 2015. január 4. 23:35 Edinson Cavani és Ezequiel Lavezzi is büntetést kapott klubjától, a francia futballbajnok Paris Saint-Germaintől, mert önkényesen meghosszabbította szabadságát.
 
"Visszautasíthatatlan" ajánlat Cavaniért 2013. július 4. 15:04 Egyelőre csak pletyka, de milyen pletyka: a PSG 40 millió eurót plusz Zlatan Ibrahimovic játékjogát kínálja a Napolinak Edinson Cavaniért! Az olasz csapat elnöke az elmúlt hetekben hajthatatlan volt, a 63 milliós kivásárlási árból nem engedett, kíváncsian várhatjuk, hogyan reagál egy ilyen ajánlatra, amellyel mindkét csapat rendkívül jól járna.
 
Cavani visszarakta a Napolit a dobogóra 2011. március 20. 22:36 Egy büntető és egy emelés: Edison Cavani két tökéletesen kivitelezett mozdulatával a Napoli 2-1-re megnyerte a déliek összecsapását a Serie A 30. fordulójában. A Cagliari Acqufresca éles szögből leadott lövésével egyenlített, de a pontot így sem sikerült elvinnie a San Paolóból. A nápolyiak ezzel visszaelőzték a délután szintén nyerő Udinesét és ismét a képzeletbeli dobogó harmadik fokán állnak. Az olasz bajnokság egyre izgalmasabbá válik...
 
Angol klubok versengenek a csatárért 2010. június 9. 16:42 Könnyen elképzelhető, hogy a következő szezontól már a Premier League védői retteghetnek majd a Palermo uruguayi csatárától. Maurizio Zamparini klubelnök ugyanis nem gördít akadályt Edison Cavani távozása elé.
 
Itáliában hagyna 17 milliót a Chelsea 2010. április 19. 21:17 Carlo Anchelotti, a Chelsea edzője mindenképp meg akarja szerezni a Palermo uruguayi támadóját, Edison Cavanit. A londoni klub állítólag 17 millió fontos ajánlatot tett a játékosért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu