KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EB_2012"
A sztárválogatottak már az Eb kapujában 2011. szeptember 1. 22:03 A magyar válogatott svédek elleni fontos mérkőzése mellett hat sztárválogatottra illik majd odafigyelni a pénteki labdarúgó Eb-selejtezős dömping során. Az olaszok a Feröer-szigeteken szinte bebiztosíthatják továbbjutásukat, az angolok Bulgáriában folytatják Montenegró elleni harcukat a csoportelsőségért, a németek harmincéves rekordot állítanának be, míg a franciák Albániával léphetnek közelebb az Eb-hez. Pályára lép Portugália és Hollandia is!
 
Meztelen tüntetők az Eb ellen (18+) 2011. február 2. 15:45 A 2012-es labdarúgó Eb alatt kötelező lesz lezárni az erkélyeket Kijevben a stadion környékén - ez az a hatósági döntés, amely miatt félmeztelenre vetkőztek és tüntettek szemrevaló aktivisták a napokban. A szervezők szeretnék majd megkímélni a turistákat a fehérneműben flangáló helyiek vagy a balkonon tárolt lim-lom látványától, arra hivatkozva, hogy ez rosszat tenne a város imázsának.
 
Nálam Dzsudzsák volt a nyerő 2010-ben 2010. december 28. 14:07 Téli olimpiával kezdődött, tarkította futballvébé, izgalmas Formula-1-es szezon, régi és új teniszsztárok ragyogtak az égen, úszóink Budapesten örvendeztettek meg bennünket, s a végére még a magyar labdarúgó-válogatott is belejött. Kedden induló ötrészes sorozatunkban minden Sporthirado.hu-nál dolgozó kolléga nosztalgiázik egyet a lassan véget érő esztendőről, arról, hogy ötven év múlva mi jut elsőként eszébe 2010-ről. Biztosan lesznek olyanok, akik hasonlóan vélekednek...
 
Sevcsenko a hazai Eb után visszavonul 2010. december 7. 17:50 Visszavonul Andrij Sevcsenko: az aranylabdás játékos a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság után fejezi be a pályafutását.
 
Minden csoportellenfelünk nyert 2010. március 3. 23:18 A magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban lévő csapatok közül minden, pályára lépett labdarúgó-válogatott megnyerte saját mérkőzését. De azt is mondhatnánk, a papírformának megfelelő eredmények születtek, még akkor is, ha mindegyikük mindössze egyetlen találattal volt jobb a soros riválisnál. Hollandia az Egyesült Államokat, Svédország Walest, Finnország Máltát, Moldova pedig Kazahsztánt verte meg.
 
EURO 2012: bemutatták az Eb logóját 2009. december 14. 15:30 Kijevben ünnepélyes keretek között mutatták be a nagyközönségnek a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű futball Európa-bajnokság hivatalos emblémáját.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu