KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DUNAFERR SE FÉRFI KÉZILABDA"
Megszűnés szélén a férfi kézisek 2011. április 6. 15:35 Lélegeztetőgépre került a dunaújvárosi férfi kézilabda: az NB II-ben szereplő korosztályos csapatait már visszaléptette a klub, és meglehet, hogy a fojtogató anyagi gondok miatt a felnőtt együttes sem tudja befejezni a mostani bajnokságot. S ha be is fejezi, előfordulhat, hogy kiesik, és jövőre csak a második vonalban indulhatna. A feltételes mód nem véletlen, hiszen ahogy Sári Árpád ügyvezető a honlapunknak adott interjújában elmondta: bezárhatják a boltot...
 
A Veszprém 45 gólt szórt a Dunaferrnek 2010. október 13. 09:08 A várakozásoknak megfelelően, lehengerlő győzelmet aratott a Veszprém a Dunaferr ellen a férfi kézilabda NB I 7. fordulójában kedden, ezzel átvette a vezetést a bajnokságban.
 
Sima szegedi siker a nosztalgiarangadón 2010. március 20. 19:24 Néhány éve még a bajnoki címet is meghatározta, mára nosztalgia rangadóvá "szelídült a Pick-Szeged és a Dunaferr mérkőzése a férfi kézilabda-bajnokságban: szombaton délután a papírformának megfelelően a Tisza-partiak 38-27-re győztek és megerősítették második helyüket a tabellán.
 
Lelki terror alatt volt a női kapitány 2009. július 10. 08:05 Élete legnehezebb döntése elé állította a sors Imre Vilmost. A székesfehérvári születésű szakembernek választania kellett a női kézilabda-válogatott és a Dunaferr férficsapatának irányítása között. A 41 éves tréner az utóbbi mellett tette le a voksát, ám mint mondta, nehéz átadnia helyét a kapitányi hídon. A korábban a dunaújvárosiak női együttesét is edző Imre honlapunknak elmondta, klubjában valódi nevelőmunka vár rá és a szakmai stábra, hiszen nyolc-tíz új játékos érkezett a tavalyi idényt bronzérmesként záró gárdához.
 
Távozik a kapitány a válogatott éléről 2009. július 2. 14:45 Imre Vilmos, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya lemondott posztjáról, hogy a jövőben kizárólag a Dunaferr férficsapatára összpontosítson. A sűrű versenyprogram kényszerítette választásra a szakembert. Az utódlás kérdését július 22-én tűzi napirendre a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöksége.
 
Dunaújvárosba kerültek a bronzérmek 2009. május 23. 20:11 Harmadszorra is legyőzte a PLER együttesét a Dunaferr férfi kézilabdacsapata, így Imre Vilmos csapata nyerte meg a bronzérmet. A dunaújvárosiak izgalmas mérkőzésen 31-27-re győzték le fővárosi vetélytársukat. Az 5-8. helyért játszott összecsapáson az esélyesebb Balatonfüred idegenben három góllal maradt alul a Mezőkövesddel szemben. A Tatabánya hasonlóképpen tett a Debrecen ellen.
 
Nagy Kornél: Ez most felemásra sikerült 2009. május 18. 16:52 „A szezon végére formába lendültem, de azért jó lett volna hamarabb elkapni a fonalat” – mondta Nagy Kornél, a Budapest Bank férfiligában érdekelt Dunaferr 23 éves válogatott kézilabdázója, aki szavazásunkon négy társával együtt bekerült az év felfedezettjei közé.
 
Ancsin Gábor: Tavaly kinevettem volna 2009. május 18. 11:57 „Úgy érzem magam, mint aki egy autóból kiszállva felülhetett egy repülőre. Remélem, sokáig utazok még rajta” – mondta a Dunaferr kézilabdázója Ancsin Gábor, akinek a nevét ott találjuk az év felfedezettjei szavazás jelöltjei között. A Budapest Bank férfiligában érdekelt dunaújvárosi együttes 19 éves, válogatott kézilabdázója a nyártól a német Bundesligában szereplő Löwen csapatának légiósaként folytatja pályafutását.
 
Szoros meccsen nyert és döntős a Szeged 2009. május 7. 20:34 Egy gól nem sok kézilabdában, mégis ennyi döntött csütörtökön este Dunaújvárosban, ahol a helyi férficsapat az élvonalbeli bajnokság elődöntőjének második összecsapásán a Pick Szegedet fogadta. A Tisza-partiak hazai győzelmük után idegenben is le tudták győzni a Duna-partiakat, így előbbiek lesznek a címvédő MKB Veszprém ellenfelei a bajnoki fináléban.
 
MKB Veszprém: minden a terv szerint 2009. április 28. 20:23 A férfi kézilabda NB I 20. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a címvédő MKB Veszprém 37-27-re verte másodikszámú riválisát, a Dunaferr SE-t a Veszprém Arénában. Az újvárosiak a szünetben még biztatóan álltak, hiszen csak négygólos volt a hátrányuk, a térfélcsere után azonban már nem tudták tartani a lépést. A bakonyaljai siker majdnem vezéráldozattal járt, Dejan Perics kisebb sérülést szenvedett.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu