KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOMINIC_ADIYIAH"
Világbajnokot venne a Hannover 2011. július 6. 09:32 Német lapértesülés szerint a legutóbbi szezonban kis híján bronzérmes, végül a Bundesliga negyedik helyén záró Hannover világbajnok labdarúgóval erősítené meg a keretét.
 
Világbajnokot igazolt a Partizan 2011. február 1. 17:52 Az AC Milan kedden fél évre kölcsönadta Dominic Adiyiahot a Partizan Beogradnak, amely hétfőn szerezte meg a Hoffenheim szintén ghánai futballistáját, Prince Tagoét.
 
Világbajnok csapattársa lehet Szalainak 2010. július 29. 11:55 Német lapértesülés szerint a Szalai Ádámot kedden végleg megszerző Mainz 05 újabb fiatal csatártehetséget szeretne igazolni. A Kicker úgy tudja, hogy a Bundesliga-klub már meg is egyezett a tavalyi U20-as világbajnokságon győztes ghánai válogatott klasszisával, az idei felnőtt vb-n is szerepelő Dominic Adiyiah-val.
 
A Milan és a jövő igazolása 2009. november 5. 21:44 Az AC Milan labdarúgóklub vezetőedzője, Leonardo bejelentette, hogy Dominic Adiyiah, az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokság aranylabdása és aranycipőse a csapathoz igazol - értesült a Reuters hírügynökség. Januártól vethetik be a piros-feketék.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu