KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DIEGO_LUGANO"
A PSG-ből a Premier League-be! 2013. augusztus 3. 15:42 A Paris Saint-Germaintől az angol labdarúgó Premier Leage-ben szereplő West Bromwich Albionhoz - Gera Zoltán együtteséhez - szerződött Diego Lugano.
 
PSG-sztár a Málagában! 2013. január 23. 16:24 Diego Lugano, a Paris Saint-Germainnél mellőzött uruguayi védő Spanyolországba, a Málaga labdarúgócsapatához szerződött kölcsönbe. A világbajnoki negyedik, Copa America-győztes hátvédet a szezon végéig szerezte meg a Primera Divisiónban ötödik helyen álló együttes, amelynek ugyanakkor a megállapodás szerint nincs opciója Lugano végleges szerződtetésére.
 
A PSG megint villant a piacon 2011. augusztus 30. 17:02 Bemutatták a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának legfrissebb igazolását, a Copa América-győztes, vb-elődöntős középhátvéd Diego Luganót.
 
Vb-hőst szerződtetne az AS Roma 2010. augusztus 18. 19:38 Itáliai médiaértesülés szerint a Serie A legutóbbi ezüstérmese minden követ megmozgat azért, hogy szerződtesse a dél-afrikai világbajnokság egyik hősét. A tuttomercatoweb.it szerint az AS Roma az uruguayi védőt, Diego Luganót szeretné megszerezni a Fenerbahcétól.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu