KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DIDIER_CUCHE"
Vk-győzelem, immár negyedszer 2011. március 16. 12:03 A svájci Didier Cuche nyerte meg lesiklásban a férfi alpesi sízők pontversenyét, miután a Lenzerheidében zajló Világkupa-döntőn a negyedik helyen végzett.
 
A korrekorder Cuche győzött Kitzbühelben 2011. január 22. 18:32 A svájci Didier Cuche korrekordot döntve nyerte meg a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának szombati lesiklófutamát Kitzbühelben.
 
Cuche lett az óriásműlesiklás királya 2009. március 13. 13:44 Bár az osztrák Benjamin Raich nyerte meg a záró futamot a svédországi Aréban rendezett óriásműlesikló Vk-versenyen, az összetett elsőség Didier Cuche-é lett.
 
Cuche első óriásműlesikló sikere 2009. február 21. 13:31 Didier Cuche nyerte meg az olaszországi Sestriere-ben megrendezett óriásműlesikló Világkupa-futamot.
 
Cuche csöndre intette a vetélytársakat 2009. február 4. 12:11 A franciaországi Val d’Isére-ben zajló alpesi sívilágbajnokság második napján a férfiak szuperóriás-műlesiklását rendezték, amelyet a svájci Didier Cuche nyert meg, egy század híján egy másodperccel megelőzve az ezüstérmes olasz Peter Fillt és 1,02-vel a bronzérmes norvég Axel Lund Svindalt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu