KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DERON_WILLIAMS"
Háromszori ráadás a londoni NBA-gálán 2011. március 6. 10:05 Elképesztő izgalmakat hozott az NBA első alapszakaszbeli kirándulása Európában, a szombati második londoni mérkőzés háromszori hosszabbítás után dőlt, 137-136 győzött a New Jersey Nets a Toronto Raptors ellen. A nyertes csapat vezére a 21 pontig és 18 gólpasszig jutott, frissen igazolt All Star, Deron Williams volt, de mellette hárman jutottak 30 pont fölé. Mivel mindkét fél borzasztó mérleggel áll, nincs esélyük a rájátszásba jutásra.
 
Megszenvedett a Utah ellen a Boston 2011. március 1. 09:28 Végig kiélezett mérkőzésen aratott értékes győzelmet a Boston Celtics az edzőváltáson átesett és a liga talán legjobb irányítóját, Deron Williamset az elmúlt két hétben elvesztő Utah Jazz otthonában. A keleti címvédő 107-102-re győzött, és 43-15-ös mérleggel továbbra is vezeti főcsoportját. A New Jersey-be igazolt All Star egyébként most mutatkozott be hazai pályán, ám a Phoenix Suns sikerével elrontotta debütálását.
 
A Utah Jazz végigverte Floridát 2010. november 11. 09:09 Akár a szezon végén is unikumnak számíthat a Utah Jazz bravúrja, amely két nap alatt verte meg a két floridai nagyágyút, előbb a Miami Heatet, majd szerdán az Orlando Magicet az NBA alapszakaszában. Mindössze hatodik tétmeccsén megszerezte első tripla-dupláját a játékosbörze első kiemeltje, John Wall Washingtonban, az egykori draft-2. Michael Beasley új karriercsúcsot, 42 pontot dobott.
 
Dávid Góliátot vert az NBA-ben 2010. február 28. 12:26 Abszolút váratlan győzelmet aratott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének leggyengébb csapata címére pályázó a New Jersey, amely szombaton a Keleti-főcsoport harmadik helyén álló Bostont győzte le, ráadásul idegenben. Az NBA sereghajtója 58. meccsén mindössze 6. győzelmét aratta.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu