KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DEMY_DE_ZEEUW"
Holland klasszis a moszkvaiak hálójában 2011. július 6. 12:57 Az utóbbi időben többször írhattuk: anyagilag egyre erősebb és vonzóbb az orosz bajnokság, ennek újabb példáját jelenti egy friss átigazolási hír! A Szpartak Moszkva ugyanis a BL-főtáblás Ajax Amsterdamból erősített, ráadásul nem is a csereemberek közül választott magának játékost.
 
Dzsudzsákot követi az Ajax hollandja 2011. június 29. 14:38 Lapértesülések szerint az Ajaxot erősítő Demy de Zeeuw megegyezett a Szpartak Moszkvával a személyes részletekben, és hamarosan Dzsudzsák Balázshoz hasonlóan Hollandiából Oroszországba igazol.
 
Kié volt a legszebb BL-gól? Szavazz! 2010. október 21. 12:46 Bővelkedett gólokban, és nem akármilyen gólokban a magunk mögött hagyott labdarúgó Bajnokok Ligája-forduló. A SportHirado.hu a keddi és szerdai játéknapon esett összesen 45 gólból kiválasztotta a 8 legszebbet, a győztes személyének kiválasztásában viszont Olvasói segítségét kéri. Szavazz, melyik volt a csoportkör 3. fordulójának leglátványosabb gólja. Az eredményt október 22-én délután tesszük közzé!
 
Állkapcsát törte a holland sztár? 2010. július 7. 09:41 Eltörhetett az állkapcsa a holland labdarúgó-válogatott Demy De Zeeuw-nek az Uruguay elleni elődöntőben, aki így kihagyhatja a világbajnoki döntőt. Az Ajax középpályását kórházba szállították az összecsapásról.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu