KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DEMBA_BA"
Ba triplázott a Besiktasban, Celtic-KO 2014. augusztus 6. 22:58 A Chelsea-től igazolt Demba Ba triplájával 3-1-re nyert otthon a Feyenoord ellen, és egyedüliként kettős győzelemmel jutott tovább a BL-playoffba a török Besiktas szerda este. Szintén a nem bajnokok ágán lépett a főtábla kapujába a Zenit, amely képes volt megfordítani a párharcot ciprusi riválisával szemben. A bajnokok között kizúgott a Celtic, a Partizan, a Dinamo Zagreb és a Sparta Praha is, a Salzburg viszont nagy nehezen vette az akadályt (3-2-es összesítéssel). A Zenit kvalifikációja egyébként rossz hír a Bilbao számára, amely így nem lesz kiemelt, és akár az Arsenalt is kaphatja a pénteken 12 órakor kezdődő sorsoláson.
 
Szórja a pénzt az Anzsi, Ba a következő? 2013. július 5. 14:44 Gáláns ajánlattal lepte meg az Anzsi Mahacskala a Chelsea szenegáli gólfelelősét, Demba Bát - állítja a Daily Mirror pénteki számában.
 
Demba Bát diszkontáron vihetik 2012. január 7. 12:42 Napvilágot látott, hogy a Newcastle United csatárát, Demba Bát már tízmillió fontért ki lehet vásárolni szerződéséből az abban rögzített passzus alapján.
 
Csatárt igazolt a Newcastle 2011. június 17. 17:32 Hivatalos megerősítést nyert, hogy Demba Ba a West Hamből a Newcastle Unitedbe szerződött.
 
A West Hamnél a Hoffenheim csatára 2011. január 28. 12:51 Kalandos úton végül a West Ham Unitednél kötött ki Demba Ba, aki nemrég megbukott a szintén Premier League-ben szereplő Stoke City orvosi vizsgálatán.
 
Demba Ba: Tiéd vagyok, West Ham 2011. január 25. 16:55 Ugyan a két klub még nem jelentette be átigazolását, a szenegáli csatár Demba Ba saját honlapján hétfőn már nyilvánosságra hozta: fél évre, kölcsönbe a West Hamhez szerződik.
 
"Mit képzel magáról Ba és Nistelrooy?" 2011. január 24. 08:32 Éles hangnemben ostorozta az egyesületük ellen lázadó Bundesliga-játékosokat Uli Hoeness, a Bayern korábbi klubmenedzsere, jelenlegi elnöke. Nehezményezte, hogy manapság egyre kevésbé tartják tiszteletben a szerződésben foglaltakat. Szerinte tenni kellene valamit ez ellen, akár ki is lehetne közösíteni a renitenseket.
 
Nagy igazolás hétfőn a WHU-nál 2011. január 23. 16:09 Hétfőn a West Ham játékosa lesz az átigazolási időszak egyik legkeresettebb csatára, Demba Ba - íjra a skysports.com. Kölcsönben érkezik a szenegáli, miután összeveszett a Hoffenheim vezetőségével.
 
A csúcsigazolás megbukott az orvosin 2011. január 15. 17:37 Demba Ba megbukott az orvosi vizsgálaton a Stoke Citynél, így a csatár marad Hoffenheimben az angol klub bejelentése szerint.
 
Hoffenheimet is elérte az újinfluenza 2009. december 15. 16:11 A Hoffenheim két labdarúgója, Demba Ba és Marvin Compper is megfertőződött a H1N1-vírussal, így legközelebb a téli szünet után jelentkeznek ismét munkára klubjuknál. Ez egyúttal azt jelenti, hogy kihagyják a Bundesliga őszi szezonjának záró mérkőzését a Stuttgart ellen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu