KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID_MILLAR"
A megtért harcos győzelme a Touron 2012. július 13. 17:38 A dopping elleni küzdelem megtért szószólója, a brit David Millar nyerte a Tour de France 12. szakaszát, lehajrázva szökevénytársát, a francia Jean-Christophe Peraud-t. Az összetettben nem történt változás, Bradley Wiggins őrzi a sárga trikót.
 
Hushovdé a sárga, nőtt Contador hátránya 2011. július 3. 17:24 Thor Hushovd vette át a sárga trikót a 98. Tour de France-on, miután az ő, David Zabriskie, David Millar és Christian Vandevelde vezetésével a Garmin nyerte a 2. szakaszt, a vasárnapi csapatidőfutamot.
 
Millar leleplező könyvéről nyilatkozott 2011. június 8. 09:24 Nem sok olyan bringás van a profi pelotonban, aki dopping-eltiltás utáni visszatérését követően tiszteletet vívott ki magának, de David Millar ilyen. Kerékpáros berkeken belül a brit időfutammenő megtérését és a dopping elleni küzdelemben tett erőfeszítéseit komolyan veszi mindenki, szavának, véleményének súlya van.
 
Millar hengerelt a nemzetek kronóján 2010. október 17. 20:16 A skót David Millar óriási fölénnyel nyerte meg ma Franciaországban a „nemzetek kronóját” (Chrono des Nations), az egyik legjelentősebb különálló profi időfutamversenyt.
 
DePanne: Bodrogi jól zárta a háromnapost 2010. április 1. 19:12 Bodrogi László, a stuttgarti világbajnokság (2007) időfutam-ezüstérmese, hosszú ideig elhúzódó sérülése és remélhetőleg utolsó lábműtétje után a héten tért vissza a versenypályára. Ma legerősebb számában, az időfutamon 18. lett, ami bíztató eredmény első verseny lévén.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu