KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DARRON GIBSON"
Elhagyta középpályása az MU-t 2012. január 13. 13:16 A Manchester United túladott Darron Gibsonon, aki az Evertonnál lelhet új otthonra. A liverpooliak kétmillió fontot adtak érte, négy és fél éves szerződésben állapodtak meg vele.
 
MU-középpályást igazolna Geráék klubja 2011. október 7. 16:28 Angol lapértesülések szerint januárban a Gera Zoltán és Fülöp Mártont is foglalkoztató West Bromwich Albion labdarúgója lehet a Manchester United ír válogatott középpályása.
 
Wes Brownt vitte a Sunderland, plusz... 2011. július 7. 14:56 Wes Brown elkelt! A Sky Sports úgy tudja, hogy John O'Shea is Sunderlandben tartózkodik, ahol orvosi vizsgálaton vesz részt. A Manchester United védekező középpályásán kívül Darron Gibsonra is szemet vetettek a Fekete Macskák. Pillanatokkal ezelőtt lett hivatalos, hogy a piros-fehér együttes négyéves szerződést kötött Brownnal, akit állítólag 1 millió fontért vitt el...
 
Nem tart a klubcserétől az MU játékosa 2011. június 11. 13:32 Könnyen elképzelhető, hogy a több játéklehetőség ígérete klubcserére sarkallja a Manchester United ír középpályását, Darron Gibsont. A 23 éves játékos ugyanis azt fontolgatja, elfogadja a Sunderland ajánlatát.
 
Gyorsan lelépett az MU-játékos … 2011. április 25. 20:31 Örömmel csatlakozott játékostársaihoz, de kevesebb mint két óra után máris töröltette twitter-profilját a Manchester United ír középpályása. Pedig Darron Gibson remélte, a közösségi mikroblogon még közelebb kerülhet a csapat szurkolóihoz.
 
Bombagólt vágott az MU-játékos – videó 2011. február 9. 13:15 Darron Gibson remekbe szabott góllal vette ki a részét a Wales felett aratott 3-0-s győzelemben. A Manchester United ír középpályása egy kényszerítő után kapta vissza a labdát, és zúdított kíméletlenül a bal felső sarokba 25 méterről. A hazai szurkolók vörösre tapsolhatták a tenyerüket az Európa-liga-döntőnek is otthont adó, meseszép Aviva-stadionban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu