KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANKO_LAZOVICS"
Arsavin és Lazovics Dzsudzsákéknál? 2011. augusztus 9. 09:15 A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala dagesztáni futballklub szerződtetni akarja az orosz Andrej Arsavint és a szerb Danko Lazovicsot.
 
Sokkolóval ment rá a rendőr Lazovicsra 2011. június 19. 16:59 Elektromos sokkoló pisztolyt használt egy, a helyszínt biztosító rendőr Danko Lazovics ellen a legutóbbi forduló szombati játéknapján. A Volga Nyizsnyij Novgorod stadionjában hozták rá a frászt a Zenit szerb válogatott csatárra. A meccset 2-0-ra nyerték a szentpéterváriak.
 
Huszti társa lemondta a válogatottságot 2011. március 18. 18:45 Danko Lazovics sokkolta a szerb futballtársadalmat, minden előzmény nélkül lemondta a válogatottságot. Állítja, ezentúl csak klubcsapatára, a Zenitre akar összpontosítani.
 
Otthagyta Dzsudzsákékat a gólzsák 2010. március 3. 15:58 Oroszországba, a Zenithez igazolt a PSV Eindhoven szerb gólvágója, Danko Lazovics. A 26 éves támadó közel ötmillió euróért váltott klubot.
 
Huszti társa lehet Dzsudzsák haverja 2010. március 1. 15:20 Szentpéterváron folytathatja Danko Lazovics, a PSV Eindhoven szerb támadója. A De Telegraaf értesülései szerint Luciano Spallettinek, a Zenit edzőjének ötmillió eurója van arra, hogy gólerős csatárt igazoljon. Legfőbb kiszemeltje pedig éppen Dzsudzsák Balázs országos cimborája...
 
Dzsudzsák máris elkezdte a gólgyártást 2009. július 11. 17:51 Dzsudzsák Balázs ott folytatja, ahol a tavaszi idényben befejezte. A magyar labdarúgó-válogatott egyik legfontosabb játékosa gólt szerzett a PSV Eindhoven szombati felkészülési mérkőzésén a Bröndby ellen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu