KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DÁN BAJNOKSÁGOK"
Átvette, majd kapásból bevágta - videó 2011. szeptember 13. 14:36 „Egy életben egyszer lövök ilyen találatot" – nyilatkozta a 35 éves Soren Berg azok után, hogy fordulásból lőtt nem akármilyen kapásgólt a dán labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában hétfőn. Az Aarhus többek között ennek a találatnak a segítségével verte meg a Midtjyllandot 4-2-re.
 
A Balaton után, a Bayern előtt - blog 2011. augusztus 1. 13:11 Bloggerünk visszaült a lóra, egy nagyszerűen sikerült balatoni hétvégét követően ismét jelentkezett. Ennek mi nagyon örülünk, és szurkolunk, hogy a két egyes és az egy hármaskötése sikerüljön neki. Elkalandozunk az északi ligákba, de Oroszországból is érkezik jóslat. És persze a nap sztárcsapata, a Bayern München sem maradhat ki...
 
Piros-fehér-kék... - fogadási blog 2011. július 17. 16:01 Ollé, a szombat andalító sikerrel zárult bloggerünk számára, ami négy számjegyű nyereményben öltött testet. Aki követte, jól járt, aki megfogadta tanácsait, vele örülhetett. Természetesen vasárnap sem áll meg a tippkerék, a címben feltüntetett három szín varázsában gurul tovább...
 
Piros-fehér-kék... - fogadási blog 2011. július 17. 15:52 Ollé, a szombat andalító sikerrel zárult bloggerünk számára, ami négy számjegyű nyereményben öltött testet. Aki követte, jól járt, aki megfogadta tanácsait, vele örülhetett. Természetesen vasárnap sem áll meg a tippkerék, a címben feltüntetett három szín varázsában gurul tovább...
 
Ha hétfő, akkor mi van? - fogadási blog 2011. március 21. 18:17 A vasárnap után jól megérdemelt dicséret jár bloggerünknek, a hármaskötést telibe találta, derék teljesítmény, egyáltalán nem mellesleg pedig egy kis zsebpénz jár a vállveregetés mellé. A hétfő viszont már közel sem kínál annyi lehetőséget, fogást a tippsorban, mint mondjuk az elmúlt néhány nap, jósunk azonban így is kikutatott két tippet, és egy újabb kettőskötést küldött mindannyiunk számára. Hogy egy kicsit átmozgassuk magunkat a hétvégi, válogatott meccsek előtt.
 
Futball-ligák, amelyek eldőlni látszanak 2011. március 10. 16:00 Miközben Angliában, Franciaországban, Hollandiában és például Belgiumban kiélezett harc folyik az elsőségéért, számos európai bajnokságban már márciusban sejteni lehet, ki lesz a végső győztes. Ezért nézünk szét Németországban, Dániában, Görögországban, Portugáliában és Ukrajnában, de négy olyan ligába is ellátogatunk, ahol messze még a vége, de az éllovas már eltávolodott az üldözőktől. Utazd körbe velünk Európát!
 
Sportszerűtlen volt, ezért agyonrúgták 2010. augusztus 18. 16:36 Piros lappal zárult egy furcsa jelent a dán élvonal hétfői Midtjylland-Aalborg meccsén. A 21. percben indult minden, amikor a vendégek támadóját, Daniel Christensent felrúgták, aki a földön maradt, így az ellenfél, ahogy azt illik, az oldalvonalon kívülre rúgta a labdát. Az Aalborg futballistája viszont ahelyett, hogy visszaadta volna azt, sportszerűtlen akciót indított, bedobásából Ronnie Schwartz lépett ki a védők mögött, ám Midtjylland hátvédje, Martin Albrechtsen kegyetlenül reagált, szó szerint agyonrúgta a csatárt, amely persze azonnali kiállítást ért.
 
Mulatságos öngól a szezonnyitón - videó! 2010. augusztus 7. 14:57 Különös körülmények között esett öngóllal vette kezdetét a dán labdarúgó-bajnokság pénteken, a HB Koge és a Fyn 1-1-re végződő összecsapásán. A hazaiak az első félidőben szereztek vezetést, egy nem akármilyen szöglet utáni mutatvány végén, amikor a kapus saját védője hátára ütötte a labdát, a játékszer pedig egyenesen a hálóba pattant. A mulatságos rajt után kíváncsian várjuk a folytatást!
 
Leütötte társait gólörömében! - videó 2010. április 23. 15:57 Szó, mi szó, Bajram Fetai szép gólt rúgott a Bröndby ellen, ám a Nordsjaelland 24 esztendős macedón csatára meglepő, minden bizonnyal előre megbeszélt gólörömmel „kedveskedett” társainak. Az őt ünnepelni óhajtó egybegyűlteket érkezési sorrendben ütötte ki a futballista, feküdt mindenki, amerre látott. A vicces jelenetsor végén ő is a földre került, neki a szemét „nyomták ki”. Mondhatni szép kis társaság! A meccset egyébként ezzel a találattal idegenben nyerte meg 1-0-ra a Nordsjaelland.
 
Csúnyán belesült cselébe a kapus, videó! 2010. április 5. 13:29 Ha a kapus cselekbe bonyolódik, abból általában soha nem sül ki jó. Mi sem példázza ezt jobban, mint a dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Aalborg hálóőre, Karim Zaza besült trükkje, amelyből a vendég SönderjyskE csatára szemfüles gólt szerzett. Nézd meg a portás ügyetlenkedését!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu