KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CSZKA SZÓFIA"
Kizárhatják a CSZKA-t 2012. szeptember 26. 15:33 Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vasárnapig adott időt a CSZKA Szófiának arra, hogy rendezze adósságait, különben három évre kizárja a nemzetközi kupasorozatokból.
 
Húsz centiről is ki tudta hagyni - videó 2010. július 30. 13:21 Ha nem látom, el sem hiszem...Ez juthat eszünkbe, ha meglessük Rui Miguel "bravúrját", amellyel a CSZKA Szófia szurkolóit és játékosait bosszantotta. A bolgár együttes játékosa ugyanis csütörtökön kb. 20 cm-ről (!!!) sem talált az üres kapuba a Cliftonville elleni Európa-liga selejtezőn. A portugál csatár később fellélegezhetett, hibája ellenére a hazai csapat 3-0-ra győzött, ezzel szinte biztosan ki is harcolta a továbbjutást. De valószínű, a derék Rui Miguel hibája még sokáig készteti nevetésre a drukkereket...
 
Penev váltja Penevet a CSZKA-nál 2009. március 5. 15:56 A CSZKA Szófia labdarúgócsapata menesztette edzőjét, Dimitar Penevet, akinek utódja egy másik Penev, Luboszlav lett.
 
Ilyen nincs: a szezon ziccere maradt ki! 2008. augusztus 1. 13:13 VIDEÓ! Bakiparádéba illő jelenet tarkította az Európa-liga harmadik selejtezőkörének csütörtöki fordulóját a CSZKA Szófia Cliftonville elleni 3-0-ra végződő meccsén. Egy bal oldali beadás elsuhant mindenki mellett, így kapu szájában álló Rui Miguelnek pofonegyszerű dolga lett volna, ám valami csodával határos módon olyan szerencsétlen módon ért a labdába, hogy valahogy kihagyta minden bizonnyal az év legnagyobb ziccerét!
 
Labdarúgás, BL: őrizetbe vették a CSZKA Szófia 50 szurkolóját 2008. június 15. 08:34 Őrizetbe vette a rendőrség a CSZKA Sofia ötven tüntető szurkolóját szombaton a bolgár fővárosban, akik amiatt fejezték ki elégedetlenségüket, hogy a csapatukat kizárták a labdarúgó Bajnokok Ligája következő fordulójából.
 
Bajnokok Ligája: a CSZKA helyett a Levszki indulhat a BL-ben 2008. június 4. 17:22 A bolgár bajnok CSZKA Szófia helyett valószínűleg a városi rivális Levszki indulhat a labdarúgó Bajnokok Ligája 2008/09-es szezonjában.
 
Lehet, hogy a Milan indulhat a BL-ben 2008. június 4. 14:27 Elképzelhető, hogy a Milan csapata mégis indulhat a Bajnokok Ligájában a 2008-2009-es szezonban. A bolgár szövetség ugyanis arra kérte az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA), hogy ne adjon indulási jogot a bajnokságból anyagi problémák miatt kizárt CSZKA Szófiának. Ez azt jelentené, hogy a milánóiak szerepelhetnének a BL-ben, mivel övék a legmagasabban rangsorolt gárda a lemaradók között.
 
Bulgária: a CSZKA Szófia nem kapott licencet a következő szezonra 2008. június 3. 17:37 Nem kapta meg a licencet a következő szezonra a CSZKA Szófia labdarúgócsapata, mivel nem tudta teljesíteni a feltételeket.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu