KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CRISTIÁN ZAPATA"
Zapata: Szabályos volt Boateng gólja 2013. február 22. 00:01 Megtörte a csendet Cristián Zapata, a Milan középhátvédje. Róla pattant oda a labda Kevin-Prince Boateng elé gyanús körülmények között a szerda esti Milan-Barca BL-nyolcaddöntőben, közvetlenül a piros-feketék első találata előtt (a vége 2-0 a San Siróban).
 
Védővel erősített a Milan 2012. augusztus 8. 19:51 A Villarreal bejelentette, hogy a szezon végéig kölcsönadta Cristian Zapatát az AC Milannak. A kolumbiai hátvéd kedden esett át az orvosin, és immár a papírmunkát is elintézték. A bekk tölti be az utolsó nem Európai Uniós helyet a San Siróban, így most már kizárt, hogy a bosnyák Edin Dzeko vagy az argentin Carlos Tévez a Rossoneriknél folytassa. Zapatának Thiago Silvát kell pótolnia a védelemben, amelynek nemcsak közepén, de két szélén is bevethető.
 
Az Udineséből erősített a Villarreal 2011. július 12. 14:27 Hivatalos: a következő öt évre a Villarrealt választotta az Udinese 24 éves, kolumbiai válogatott hátvédje, Cristian Zapata.
 
„Nagyon közel vagyok a Liverpoolhoz” 2011. június 17. 13:04 Cristián Zapatát, az Udinese hátvédjét állítása szerint már csak kevés választja el attól, hogy a Liverpoolhoz szerződjön.
 
Az Arsenal Olaszországban pecázik 2009. június 5. 13:07 Az Arsenal élénken érdeklődik Cristian Zapata, az Udinese hátvédje iránt, amelyet maga a kiszemelt is megerősített.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu