KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CLINT DEMPSEY"
Dempsey visszatér a PL-be 2013. december 20. 17:40 Visszatér Londonba a 101-szeres amerikai válogatott támadó középpályás, Clint Dempsey. A 31 éves sztárt márciusig adta kölcsön a Fulhamnek az MLS-ben szereplő Seattle Sounders.
 
Dempseyre vadászik az Arsenal 2012. április 11. 17:50 Az Arsenal árgus szemekkel figyeli a Fulham amerikai gólvágóját, Clint Dempseyt, és már a nyáron ajánlatot tehet érte. A támadó 22 gólnál jár a szezonban, hétfőn a Chelsea ellen szerzett döntetlent érő találatot. A tízmillió fontra taksált játékos szerződése 2013 nyarán jár le a Craven Cottage-on, így ha csapata komoly pénzt akar látni érte, augusztus végéig túl kell adnia rajta. A hírek szerint a Newcastle-nél és a Liverpoolnál is tárt karokkal várnák a 29 éves labdarúgót.
 
USA: Dempsey az év játékosa 2011. november 3. 16:36 Clint Dempseyt választották az év labdarúgójává az Egyesült Államokban 202 újságíró szavazatai alapján.
 
Fulham-klasszist vehet az AC Milan 2010. július 8. 15:36 Londonból, az Európa-liga döntős Fulhamből szeretné megerősíteni keretét az AC Milan. Sajna, nem Gera Zoltánra fáj Silvio Berlusconi klubjának a foga, pedig szívesen néznénk a "Mágikus Magyart" a Serie A-ban...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu