KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRISTOPH_DAUM"
Az edző állásába került a kiesés 2011. május 16. 16:44 Christoph Daum állásába került az Eintracht Frankfurt szombati bukása: a tréner hétfőn jelentette be, hogy felbontotta szerződését.
 
Kinevezték a Fenerbahce új edzőjét 2010. június 26. 20:06 Kinevezték a török bajnokság második helyén végzett Fenerbahce új vezetőedzőjét, Aykut Kocamant.
 
Meglopták a Fener vezetőedzőjét 2009. augusztus 4. 16:42 Százezer eurót követelnek azok a tolvajok Christoph Daumtól, akik ellopták a Fenerbahce vezetőedzőjének laptopját még júniusban. A szakvezető nem hajlandó teljesíteni a követelést annak ellenére, hogy számára különösen fontos fájlokat is tárolt a számítógépen. Amennyiben feltörik Daum jelszóit, akár hároméves letöltendő börtönbüntetést is kiszabhatnak a tettesekre.
 
Már meg is találták Aragonés utódját 2009. június 2. 14:40 A Kölnből távozó Christoph Daum lép Luís Aragonés örökébe a Fenerbahce labdarúgócsapatának kispadján.
 
Daum álma lett a Bayern rémálma 2009. február 21. 17:22 Megtört Christoph Daum rossz sorozata, ugyanis a Köln edzője végre nyerni tudott Münchenben – pályafutása során először. A Bundesliga 21. fordulójában Ehret és Brosinski találatával már 2-0-ra is vezettek a „kecskések”, Van Buyten gólja csak a szépítéshez volt elég. Dárdai Pál együttese, a Hertha wolfsburgi vereségével lecsúszott az első helyről, a Hoffenheim visszavette a vezető pozíciót a stuttgarti 3-3-as döntetlenjével.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu