KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRISTIAN_BENTEKE"
Súlyos csapás érte Belgiumot 2014. április 3. 18:28 Belga források szerint Achilles-ín-szakadást szenvedett az Aston Villa 23 éves, belga válogatott csatára, Christian Benteke, aki hosszú hónapokig nem léphet pályára mostantól. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem utazhat a nyári világbajnokságra.
 
Benteke kihagyja a karácsonyi meccseket 2013. december 23. 20:29 Christian Benteke, az Aston Villa belga csatára térdproblémái miatt nem játszott a hétvégi fordulóban, a Stoke City ellen, ahol csapata 2-1-es vereséget szenvedett. A Sky Sport értesülései szerint a 23 éves játékosnak ki kell hagynia az elkövetkező három bajnoki mérkőzést is.
 
Lesérült a Villa gólvágója 2013. szeptember 25. 15:41 Másfél hónapra kiesik a kerékvágásból Christian Benteke, az Aston Villa 22 éves, belga válogatott csatára, aki a Norwich elleni, hétvégi, győztes bajnokin szenvedett csípősérülést.
 
Csontja tört a Málaga kapitányának 2013. augusztus 11. 21:08 A spanyol Málaga brazil csapatkapitánya, Weligton olyan csúnyán ütközött az Aston Villa csatárával, Christian Bentekével, hogy eltört a kulcscsontja, így nemcsak a Valencia elleni spanyol bajnoki szezonrajtot kell kihagynia, de orvosai szerint több hónapot.
 
Mindenkit meglepett a PL-ász! 2013. július 19. 21:35 Fordulat: 11 nappal azután, hogy átigazolási kérelmet nyújtott be, négyéves szerződéshosszabbítást írt alá csapatával, az Aston Villával a 22 éves, belga válogatott támadó Christian Benteke, akit sztárklubok udvaroltak körbe az elmúlt hónapokban.
 
Benteke átigazolási kérelmet nyújtott be 2013. július 9. 13:20 Átigazolási kérelmet nyújtott be, és nem utazott el az Aston Villa németországi edzőtáborába a legutóbbi Premier League-szezon egyik nagy felfedezettje, a belga válogatott csatár Christian Benteke.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu