KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHIEVO"
A Milan előtt a BL-ért harcoló Inter 2013. február 10. 22:42 Erősebb csatársorának köszönhetően viszonylag könnyen két vállra fektette a Chievót az Inter a Serie A 24. fordulójának utolsó mérkőzésén, a San Siróban. Milito gólja mindent eldöntött a második félidőben, a Herceg először volt eredményes 2013-ban. A nagy rangadók előtt fontos győzelmet arattak a fekete-kékek, akik csak egy ponttal maradnak el a dobogós Laziótól.
 
Izzadságszagú Milan-siker Veronában 2012. április 10. 22:40 A ghánai középpályás korai bombagóljának köszönheti a rendkívül értékes három pontot a Milan, amelynek játékosai kétpontos előnnyel a tarsolyukban nézhetik majd szerda este, hogy mire megy a címvédő kihívója, a Juventus a Lazióval Torinóban. Nem panaszkodhat a szerencsére az Allegri-csapat, Pellissier és társai gyakorlatilag körbelövöldözték a kaput, és Abbiatit is eltalálták néhányszor.
 
Chievo-Milan élőben! 2012. április 10. 20:22 Gattusóval és De Sciglióval kezd a Milan a hírhedt talajú Bentegodiban, a Chievo otthonában, a Serie A 32. fordulójának első mérkőzésén. Mexes és Emanuelson csak csere, akárcsak Cassano. Kövesd élőben a mérkőzést velünk!
 
Megkönnyezte Ranieri az Inter sikerét 2012. március 9. 22:37 Hatalmas küzdelemben az éppen pénteken 104 éves Inter végül 2-0-ra győzött a Chievo vendégeként a Serie A 27. fordulójában, ezzel megszakította január 22. óta tartó nyeretlenségét. A milánóiak nyolcadik nekifutásra tudtak ismét győzni a ligában, mindezt Samuel 87. és Milito 90. percben szerzett fejesgóljaival. A hősies diadalt az oldalvonalnál álló Ranieri mester is megkönnyezte, csapata felszabadultan fogadhatja a Marseille-t a keddi BL-meccsen. A Napoli 6-3-ra verte a Cagliarit.
 
Tapad a Juvéra az egyfélidős Milan 2011. november 27. 22:40 A Milan egy remek és egy visszafogottabb félidővel 4-0-ra leiskolázta a Chievót a Serie 13. fordulójának záró mérkőzésén, és ott liheg a Juventus nyakában. Ibrahimovic duplázott, átlépte a százgólos határt az olasz élvonalban. A brazil kontingens szintén kitett magáért, Thiago Silva és Pato tette teljessé a piros-fekete fiesztát. A veronaiak a legkisebb ellenállást sem tudták kifejteni.
 
Négyet kaptak a Juve- és Napoli-ölők 2011. október 30. 14:34 Súlyos vereséget szenvedett az idei szezonban korábban a Napolit legyőző és a Juventusszal 0-0-t játszó Chievo, amely a Serie A 10. fordulójában 4-1-re kapott ki Sienában.
 
Nyoma sem volt a Milan elleni Juvénak 2011. október 16. 16:53 A Milan két héttel ezelőtti 2-0-s legyőzése után csak 0-0-ra volt képes a Chievo otthonában a Serie A 7. fordulójában. Az eredmény ellenére a tabella élén maradt torinóiak egy Alessandro Del Piero-kapufáig és egy nagy Simone Pepe-lövésig jutottak a 90 perc alatt a keményen védekező, öt sárga lapot begyűjtő veronai gárda ellen. A vasárnapi hat olasz bajnokin egyedül Novarában született gól, öt 0-0 mellett. Este a Lazio-Roma kárpótolhat mindenkit!
 
Kölcsönadta csatárát a Milan 2011. augusztus 9. 17:29 Az AC Milan hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy egy évre kölcsönadta a Chievónak 21 éves csatárát, Alberto Paloschit.
  
A Juventus búcsút inthet a BL-nek 2011. május 9. 22:40 A Juventus 2-0-s előnyből sem tudott nyerni otthon a Chievo ellen a 36. forduló záró meccsén, ezzel lényegében minden esélyét elvesztette, hogy ősszel a Bajnokok Ligájában induljon. Del Piero nagyot játszott, de egy kétperces kihagyás két pontba került a Zebráknak. A végén mindkét csapat nyerhetett volna, igazságos a döntetlen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu