KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CARLO_JANKA"
Szívműtét után nyert a svájci klasszis 2011. március 5. 18:42 Bámulatos eredményt hozott az óriásműlesiklás szlovéniai Világkupa-versenye: az összetettben címvédő Carlo Janka ugyanis két ezredes előnnyel megnyerte a versenyt. Ehhez tudni kell, hogy a svájci klasszis februárban szívműtéten esett át, igazi bravúrt hajtott tehát végre Szlovéniában.
 
Csúcsra ért a svájciak száguldó sztárja 2010. február 24. 09:32 Két norvég és három osztrák került a legjobb hat közé, de egyik ország képviselője sem lehetett felhőtlenül boldog a férfiak óriásműlesikló versenye után a vancouveri téli olimpián. Kjetil Jansrud és Aksel Lund Svindal végzett a második és a harmadik helyen, de a két futam alapján egyiküknek sem volt esélye a győzelemre. Az aranyérmet ugyanis a svájciak klasszisa, a norvégokat 39, illetve 61 századdal megelőző Carlo Janka szerezte meg.
 
Baumann nyerte a szezonzárót 2009. február 22. 15:47 Romed Baumann nyerte a szezonzáró szuperkombinációs versenyt az olaszországi Sestriere-ben.
 
Janka az óriás-műlesiklás világbajnoka 2009. február 13. 14:20 Pénteken a férfiak óriás-műlesiklását rendezték meg a franciaországi Val d’Isereben. A délelőtti első futamot a svájci Carlo Janka nyerte, közel fél másodperces előnnyel az olimpiai címvédő osztrák Raich, és majdnem eggyel az olasz Blardone előtt. Ebből a másodikban sem adott lejebb, sőt még nővelte is, így az ő nyakába akasztották az aranyérmet, Raich a második, a kilencedik helyről a legjobb futamidővel feljövő amerikai Ligety pedig a harmadik lett.
 
Leszerepelt a világbajnok Wengenben 2009. január 16. 15:06 Nagyon gyengén szerepelt a világbajnoki címvédő svájci Daniel Albrecht a Wengenben zajló szuperkombinációban, így honfitársa, Carlo Janka győzött.
 
Alpesi sí: Carlo Janka nyerte az óriásműlesiklást Val d'Isere-ben 2008. december 13. 15:12 A svájci Carlo Janka nyerte az óriásműlesikló-versenyt a franciaországi Val d'Isere-ben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu