KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CARLING_CUP"
Ligakupa: a Pool és a City már a négyben 2011. november 29. 22:55 VIDEÓK! Kilenc napon belül másodjára is megverte a Liverpool a Chelsea-t a Stamford Bridge-en, ezúttal azonban nem bajnokin, hanem a Ligakupa negyeddöntőjében. André Villas-Boas hatodik vereségét szenvedte el, amely nagyobb különbségű is lehetett volna, ha az első félidőben Andy Carroll belövi a büntetőjét. A Manchester City 1975 után nyert ismét az Arsenal vendégeként, kiegyenlített meccsen Sergio Agüero volt a mérleg nyelve. A Cardiff 1966 után elődöntős újra, az MU szerdán meccsel a Palace ellen.
 
Ami kimaradt: gólok az Angol Ligakupából 2011. október 27. 13:01 VIDEÓK! "Ezer éve" nem fordult elő, hogy az Angol Ligakupa legjobb nyolc csapata között ott legyen a Manchester United, a Manchester City, a Chelsea, az Arsenal és a Liverpool is. Márpedig idén ez így van, a topcsapatok igazán kitettek magukért és a szombati sorsolásig izgalomban tartják a futballtársadalmat. Az öt nagy mellett a hősies Blackburn, és a két másodosztályú, a Cardiff és a Crystal Palace képviselteti magát. A negyeddöntőket november végén rendezik, de ne szaladjunk annyira előre, íme a kedd és a szerda legizgalmasabb meccsei, legszebb góljai!
 
Ellenfelet kapott a Liverpool 2011. augusztus 12. 10:29 Egyetlen nagycsapat kapcsolódik be a második fordulóban az Angol Ligakupában (Carling Cup), a Liverpool a harmadosztályú Exeter City otthonába látogat a csütörtöki sorsolás értelmében. A tornát utoljára 2003-ban megnyerő Vörösök augusztus 22-én lépnek pályára.
 
Wenger: Ezt elszúrtuk, de! 2011. február 28. 10:18 Arsene Wenger sportszerűen gratulált a Birminghamnek, majd vett egy nagy levegőt és belekezdett: az angol Ligakupa-döntőt egy szerencsétlen mozdulatsornak köszönhetően 2-1-re elveszítő Arsenal menedzsere elmondta, játékosai romokban hevernek, ugyanakkor hangsúlyozta, ezért az egy meccsért nem szabad az egész szezont feladni. A birminghamiek tündérmeséről beszélnek.
 
Topligák: Bayern-Dortmund a hab a tortán 2011. február 25. 23:29 Hiába játszanak Angliában Ligakupa-döntőt, hiába szerezhet öt és fél év után újra serleget az Arsenal. A hétvége fénypontja, vagy ha úgy jobban tetszik a hab a tortán a német szuperrangadó, a Bayern München-Dortmund összecsapás lesz. Túlzás nélkül állítható mindez, a rekordbajnok találkozik a trónkövetelővel - igazi csemege. A Chelsea-n kívül az összes nagyágyú kiveszi a részét a hétvégéből, a Kékek rápihenhetnek a keddi, MU elleni bajnokira. A Barcelona és a Real is idegenbe megy, a Samp-Inter és a Milan-Napoli csaták ízletes falatkáknak ígérkeznek.
 
Priskin: Életem egyik legfontosabb gólja 2011. január 13. 16:13 EXKLUZÍV! Túlzás nélkül állítható, hogy a győztes gólt szerző Priskin Tamás és az ellenfél szemét is kivédő Fülöp Márton egy csapásra hős lett Ipswichben, a városban, amelynek csapata az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első meccsén 1-0-ra legyőzte a sztárokkal teletűzdelt Arsenalt. A SportHirado.hu mindkét magyarral beszélt, s örömmel jelenti, hogy a fiúk boldogok és büszkék arra, hogy a Chelsea elleni 0-7-et követően a földről is fel tudtak állni.
 
Newcastle-ben is oktatott az Arsenal 2010. október 27. 22:39 GÓLVIDEÓK! Egyszerűen megállíthatatlan az Arsenal-expressz, legyen szó bajnokiról, vagy éppen a labdarúgó Ligakupa 4. fordulójáról. Az Ágyúsok szerda este Theo Walcott vezetésével Newcastle-ben tartottak kiselőadást futballból, a londoniak 4-0-val keserítették el a St. James' Park közönségét. Szerencsés góllal szereztek vezetést a Wenger-fiúk, akik a második félidőben megmutatták, nem ez a faktor dönti majd el, ki léphet a következő körbe. Az Aston Villa és a West Ham is hosszabbításban lépett a következő fordulóba.
 
Ezeket közvetítjük ÉLŐben a héten! 2010. október 25. 15:28 Örömmel jelentjük, hogy ezen a héten sem maradunk ÉLŐ közvetítések nélkül a SportHirado.hu oldalon! A hetet egy olasz bajnoki rangadóval indítjuk, hogy aztán a spanyol Király Kupa és az angol Ligakupa küzdelmei miatt rághassuk a körmeinket. A magyar férfi kézilabda-válogatott két Eb-selejtezőn is parkettre lép, előbb Bosznia ellen, majd Észtországban. A sűrű hétköznapokat a szokásos szombat-vasárnapi őrület, a csúcsbajnokságok csúcsmeccsei zárják. Jó szórakozást kívánunk!
 
Priskin-góllal jutott tovább az Ipswich! 2010. szeptember 22. 11:15 Az angol Ligakupa 3. fordulójában az Ipswich Town 2-1-re nyert a Millwall ellen, a kezdőcsapatba jelölt Priskin Tamás góllal vette ki a részét a sikerből. Gera Zoltán szintén kezdő volt a Fulham csapatában, amely a Stoke otthonában szenvedett vereséget.
 
Az Arsenal kiontotta a Tottenham vérét! 2010. szeptember 21. 23:16 GÓLVIDEÓK! 1-1-es rendes játékidő után, a hosszabbítás első félidejében szerzett három góljával végül 4-1-re verte meg az Arsenal idegenben a városi rivális Tottenhamet az angol labdarúgó Ligakupa 3. fordulójában. Lansbury találatát Keane lesgyanús körülmények közepette még kiegyenlítette, ám a ráadás első tizenöt percében Nasri két értékesített tizenegyese, valamint Arsavin bombája kivégezte az ellenfelet. Gera Zoltán Fulhamje kiesett, csakúgy, mint a harmadik ligás Brentford otthonában büntetőkkel elvérző Everton.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu