KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BREST"
Szenvedve, de győzött a PSG 2011. szeptember 11. 23:04 A Paris Saint-Germain nem futballozott lehengerlően, de egy gólt begyötörve azért legyőzte az újonc Brestet a Ligue 1 5. fordulójában. A találkozó egyetlen találatát a 43 millió euróért szerződtetett Javier Pastore szerezte, aki a 68. percben Jérémy Menez passza után emelt a jobb felső sarokba. Az olajdollárokon felpumpált párizsiak ezzel negyedikek, a Montpellier, a Lyon és a Lille előzi meg.
 
Először nyert a francia bajnok 2011. augusztus 20. 23:42 Megszerezte első győzelmét a bajnoki címvédő Lille a Caen otthonában, a harmadik forduló szombati játéknapján. Hazard készítette elő a nyári igazolás Pedretti első találatát új csapatában, végül 2-1-re nyert a LOSC. A Lyon becsületét Gomis mentette meg Brestben, a debütáns Sidy Koné kiállítása után 10 emberrel is majdnem nyerni tudott a Garde-együttes. Az élen a Toulouse, de valószínűleg a vasárnapi Montpellier-Rennes összecsapáson dől el, hogy ki vezeti a forduló után a tabellát.
 
A Juve és a Roma után irány a Brest! 2011. július 29. 18:24 Hazatér a 33 esztendős Jonathan Zebina 13 éves olasz kitérő után Franciaországba, egy plusz egyéves szerződést kötött a Ligue 1 16. helyén zárt Bresttel.
  
Ifjú csatár a Pool célkeresztjében 2011. június 21. 18:35 Franciaországot és a Ligue 1-t már lenyűgözte Nolan Roux, aki hamarosan akár a Premier League-ben is leteheti névjegyét. Legalábbis erre utal a France Football értesülése.
 
Tiszta "bolond" a francia bajnokság 2010. november 30. 21:51 A Brest 4-1-re tönkrevágta a Lens-t a francia labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, ezzel ismét fellépett a dobogóra. Ha nem is listavezető, de harmadik - tovább folytatódik az idei "bolondos" Ligue 1, e pillanatban hárman is 25 pontosak, de a nyolcadik Lyon is egy győzelmen belül van. Az újonc hihetetlen szezont produkál eddig, a Lens kiesőhelyen szégyenkezik.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu