KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRAWN_GP"
Múltidéző: ilyen volt a 2009-es szezon 2010. március 10. 12:24 Hónapok óta erre vártunk, pénteken a Bahreini Nagydíj szabadedzéseivel elkezdődik a 61. Formula-1-es világbajnokság, amelynek nincs egyértelmű esélyese, legalább hat versenyző sorolható a favoritok közé. Tavaly szintén a Ferrari és a McLaren tartozott a nyitányt megelőző hetekben a favoritok közé, de gyorsan eldőlt, a Honda romjain alapított Brawn GP és a Red Bull futhat versenyt a világbajnoki címért. Persze a pályán kívül is zajlottak az események, így egyfajta múltidézőként emlékeztetjük olvasónkat, kikről és miről is szólt 2009-ben a száguldó cirkusz!
 
Button: Nem a pénz motivált 2009. november 20. 14:27 Nem a pénz motiválta Jenson Buttont, amikor aláírt a McLarenhez. Ezt maga a versenyző nyilatkozta a Radio 5 Live-nak. Az biztos nem, hiszen elmondása szerint kevesebbet keres majd új csapatánál, mint a Brawn GP-nél. Az idén világbajnoki címet szerző pilóta hozzátette, nagy kihívás lesz a számára honfitársa, Lewis Hamilton oldalán versenyezni.
 
Schumiból nem lesz Button-utód 2009. november 18. 16:56 Szép is lett volna…A nemzetközi sajtó ugyan szenzációként tálalta a hétszeres világbajnok Michael Schumacher megkörnyékezését, de a legfrissebb hírek szerint a legenda nem tér vissza a Formula-1-be, szó sincs arról, hogy a Brawn GP örökébe lépő Mercedes Grand Prix Team versenyzője lenne. A német sportemberrel kapcsolatban Sabine Kehm szóvivő nyilatkozott, vagyis a lehető legautentikusabb forrásból értesülhetett a közvélemény.
 
Button: Nem a pénz dönt a jövőmről 2009. október 20. 20:42 Még nem ünnepelte ki magát, de most már időt szakított a nagy kérdésre Jenson Button. Mi is az? A Formula-1 rajongói nemrég értesülhettek arról, hogy a brit klasszis jövője nem dőlt el, anyagi okok miatt bizonytalanná vált, marad-e a Brawn GP-nél. Nos, a sportember most kijelentette, nem gondolkodik csapatcserén, nem is a pénz határoz arról, hol szerepel a következő szezonban.
 
Button: Lebegek, mióta kiszálltam 2009. október 19. 11:49 Vasárnap este az interlagosi futamon eldőlt az idei Formula-1-es világbajnokság sorsa, így a győztes Jenson Button végre kifújtatta volna magát, de talán érthető, hogy ehelyett az ünneplésre és pályafutása összegzésére fordította energiáit. A Brawn GP ásza nem felejtette el, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie, hiszen a szezon előtti hetekben még az indulása is kétséges volt. Persze a szép emlékek vannak többségben, ráadásul Brazíliában ismét megtapasztalhatta, a kőkemény sportág képviselői is nemes lelkűek, csapattársa mindenképpen…
 
Csapatváltásra kényszerülhet Button! 2009. október 5. 17:19 Ez igaz lenne??? Brit lapértesülés szerint a pontversenyt vezető Jenson Button elhagyja a Brawn GP-t, ha nem emelik a fizetését. A brit klasszis öt millió eurós plusz juttatást szeretne a következő Formula-1-es szezonra, de jelenlegi csapata ennél jóval kevesebbet kínál. Ha nem születik megegyezés, akkor elképzelhető, hogy a klasszis új munkaadó után néz…
 
Váltás: Barrichello a Williamsnél? 2009. szeptember 30. 11:22 Szinte teljesen bizonyos, hogy az utóbbi idők legizgalmasabb és legtöbb változást hozó átigazolási időszaka előtt állunk a Formula-1-ben, ezt újabb szenzációs hír támasztja alá. Az egyik szakportál ugyanis azt állítja, az idei remeklés ellenére is módosul a világbajnoki pontversenyekben éllovas Brawn GP összeállítása, az összetettben második helyen álló Rubens Barrichello ugyanis cserél Nico Rosberggel, így a brazil kerül a Williamshez, míg a német versenyző Jenson Button márkatársa lesz.
 
Button továbbra sem tart a bukástól 2009. augusztus 31. 16:03 A belgiumi gyors kiesés, az újabb kudarc sem keserítte el Jenson Buttont, aki egyáltalán nem tart attól, hogy formahanyatlása miatt elbukhatná a világbajnoki címet. A Brawn GP brit ásza biztos abban, előbb-utóbb ismét futamot nyer, amellyel el is döntheti a 60. Formula-1-es világbajnokságot. Persze eközben a vetélytársak már fenik a fogukat, a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner állítja, versenyzői kihasználják majd Button hibáit.
 
Button: Vissza kell nyernem a formámat 2009. augusztus 27. 11:51 Jenson Button mihamarabb vissza akarja nyerni jó formáját, mert tudja jól, jelentősnek mondható előnye sem jelent „életbiztosítást” a nagy ellenfelekkel szemben. A szezon első hét futamából hatot megnyerő brit klasszis ugyanis a legutóbbi négy Formula-1-es versenyen nem került a dobogó közelébe, ezzel pedig esélyt adott a közvetlen riválisoknak. Igaz, senki sincs „lőtávolon” belül, de Rubens Barrichello, Sebastian Vettel és Mark Webber is bízik még az összetettbeli elsőségben.
 
Szenzáció: Kubicával tárgyal Ross Brawn! 2009. augusztus 24. 13:26 Brit és lengyel médiaértesülés szerint változhat a következő Formula-1-es szezonra a Brawn GP összeállítása: Ross Brawn csapatfőnök ugyanis a hétvégi valenciai Európai Nagydíjon tárgyalt a BMW visszalépése miatt jövő évi szerződés nélkül maradó Robert Kubicával. Arról nincs hír, hogy kit váltana a krakkói klasszis, de valószínű, hogy a vasárnap remek teljesítménnyel futamgyőztes Rubens Barrichello távozna az istállótól.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu