KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BORIS_VUKCEVIC"
Felébredt a kómából Vukcevic! 2012. november 16. 11:50 Nyolc héttel súlyos autóbalesete után felébredt a kómából Boris Vukcevic, a német Bundesligában szereplő Hoffenheim labdarúgója.
 
Ezért karambolozott Vukcevic 2012. október 12. 17:03 Leesett a vércukorszintje, ez okozhatta szeptember végi, súlyos balesetét Boris Vukcevicnek, a Hoffenheim 22 éves középpályásának, akit azóta is mesterséges kómában tartanak egy heidelbergi klinikán. Erről a helyi rendőrség számolt be közleményében, amelyben a lezárult orvosi vizsgálatra hivatkozik.
 
Küzd az életéért a Bundesliga-sztár 2012. szeptember 29. 19:48 A legfrissebb hírek szerint továbbra is kritikus, ugyanakkor stabil Boris Vukcevic állapota. A Hoffenheim 22 éves horvát középpályását a heidelbergi klinika intenzív osztályán ápolják, miután súlyos autóbalesetet szenvedett péntek délután. Jól sikerült az operációja. Csapata a futballista szülei kérésére vállalta a játékot szombaton, 0-0-t játszott az Augsburggal. "Boris nagy küzdő. Nem adja fel. Szorítunk neki" - nyilatkozta a csapat menedzsere, Andras Müller.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu