KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BOLIVIAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Mumusa lett Bolívia Argentínának - videó 2011. november 11. 23:26 A Copa América után világbajnoki selejtezőn sem tudta legyőzni Argentína nemzeti tizenegye hazai pályán a nála sokkalta gyengébb Bolíviát. Az Albicelestének ráadásul ezúttal is hátrányból kellett kitalálnia valamit - szerencséjére Moreno Martins találatára gyorsan jött a pillanatokkal azelőtt becserélt Ezequiel Lavezzi válasza. Erre akkor sincs magyarázat, Lionel Messi ismét csődöt mondott, csakúgy, mint Gonzalo Higuaín, jóllehet, a madriditól az első félidőben szabályos gólt vettek el.
 
Falcao elintézte: Kolumbia csoportelső 2011. július 10. 22:53 Radamel Falcao duplájával 2-0-ra nyert Kolumbia a Copa América A jelű négyesében, így csoportelsőként jutott tovább. A Porto csatára előbb egy elegáns gurítással, majd egy okosan értékesített büntetőből volt eredményes Bolívia ellen. A kapott gól nélkül továbblépett kolumbiaiak a végső győzelemre is esélyesek lehetnek.
 
A Copa Américán a világ szeme – blog 2011. július 10. 18:52 Alkalmi bloggerünk a Kolumbia-Bolívia Copa-América mérkőzésre megtette tippjét, most rajtatok a sor, hogy megfogadjátok-e a jótanácsot. A dél-amerikai seregszemle eddig nem bővelkedik a gólokban, ám mivel a csoportelső meccsel a sereghajtóval, nem kizárt a trendforduló.
 
Fellélegezhet Sven-Göran Eriksson 2009. március 12. 07:30 A mexikói labdarúgó-válogatott nagyon könnyedén intézte el Bolíviát felkészülési mérkőzésen, így talán Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány posztja is megszilárdulhat.
 
Bolívia: lemondta a válogatottságot a veterán Jaime Moreno 2008. október 21. 10:49 Szerdán El Salvador ellen játssza utolsó válogatott mérkőzését Jaime Moreno bolíviai labdarúgó.
 
Ronaldo: Én leszek Bolívia új erősítése 2008. szeptember 9. 12:09 A brazil világbajnok, kétszeres aranylabdás futballcsillag Ronaldo és az éppen a selecao ellen készülő bolíviai labdarúgó-válogatott jó hangulatban abszolvált "közös edzést" a Flamengo pályáján, a Gaviában vasárnap. A 2002-es vb gólkirálya rehabilitációja jól halad, már könnyített edzésmunkát végez, és megkezdheti a fizikai alapozást is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu