KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BERENYI_JANOS"
Női elnöke lett a teniszszövetségnek 2010. március 27. 13:22 Szoros "verseny", 78-64-es szavazati arannyal Nagy Tündét választották a Magyar Tenisz-szövetség elnökévé. Először fordul elő, hogy hölgy áll a sportág vezető testületének az élén.
 
Megvan a kosarasok új vezére 2010. március 3. 18:50 Ruttner Györgyöt nevezték ki a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) élére a posztról múlt héten távozott Berényi János helyére. A szervezet szerdai rendkívüli ülését egyhangú szavazással választották meg a hétköznapokban jogászként tevékenykedő szakembert. Az új elnök mandátuma május 21-éig, a következő küldöttgyűlésig tart.
 
Hullanak az elnökök a magyar sportban 2010. február 23. 17:50 Záros határidőn belül újabb sportvezető mondott le, ezúttal a Magyar Kosárlabda-szövetség 2007 márciusában megválasztott elnöke, Berényi János jelentette be, ennyi volt. A múlt év végén Kisteleki István a labdarúgók, február elején Patay László a teniszezők, és a minap, húsz év után Dávid Imre, az evezősök első embere jelentette be, elhagyja a szövetséget, amit vezetett. Érdekes hullám söpör végig a magyar sportvezetésen...
 
Generációváltással a feljutásért 2009. július 21. 17:50 A honi kosárlabdázás valamennyi szereplője bízik férfi válogatottunk A-csoportban maradásában. Az augusztusi megmérettetés előtt még egy nemzetközi tornán is részt vesznek Mészáros Lajos tanítványai. Július 24-26. között Szombathelyen, illetve Körmenden kerül sor a Radisson-Birdland Pannon Kupára, amelyen a mieink mellett a svéd, a finn és a holland válogatott is szerepel majd. Erről és az esélyekről is szó esett a kedd délelőtti, bükfürdői sajtótájékoztatón.
 
Berényi maradhat a kosárszövetség elnöke 2009. június 25. 15:43 Várhatóan Berényi János marad a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke. A csütörtök délelőtt kezdődött - és jelenleg is tartó - küldöttgyűlés határozatképes volt, és mivel az eddigi egyetlen ellenjelölt elvesztette támogatói bázisát, így valószínűleg az eddigi elöljáró marad a helyén.
 
Berényi János: Állok elébe a kihívásnak 2009. június 9. 20:28 Kedden délelőtt legitimálták a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökét és elnökségét. Ismert, hogy a Pekosi SE és a Siókosár UK egyesületek beadványt adtak be a Fővárosi Bíróságon, megkérdőjelezve a Berényi János vezette testület 2007 március 9-i megválasztásának körülményeit. Bár a bíróság első fokon igazat adott nekik, a Főváros Ítélőtábla elutasította a keresetüket. Az elöljáró természetesen örömmel nyilatkozott honlapunknak és elmondta, szívesen folytatná a munkát.
 
Világbajnok spanyolok jöhetnek a nyáron! 2009. április 5. 20:19 Fantasztikus információkat osztott meg honlapunkkal Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke. Az elöljáró elmondta, hogy spanyolországi látogatása során szóban megállapodott a spanyol szövetség első emberével arról, hogy Pau Gasolék a nyáron hazánkba érkeznek egy barátságos meccs erejéig. A női válogatott ezzel szemben utazhat. Mégpedig Szentpétervárra, ahol Sabtaj von Kalmanovicsnak, illetve a Szpartak Moszkva csapatának vendége lesz. Utóbbi orosz túra remek felkészülésül szolgálhat az Európa-bajnokságra.
 
All Star-gálával hangol a válogatott 2009. március 18. 14:40 A nyíregyházi All Star-gálán mutatkozhat be a generációváltás előtt álló magyar férfi kosárlabda-válogatott. A március 28-i esemény az első felkészülési meccse lesz Mészáros Lajos legényeinek a nyári pótselejtezők előtt. A szerdai sajtótájékoztatón Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke elmondta, valódi tavaszi kosárünnepre készül a sportág. A gála másnapján ugyanis következik a női Magyar Kupa-finálé Sopronban. Az elöljáró azt is elárulta, azon dolgoznak, hogy a nyár folyamán hazánkba hozzák a spanyol válogatottat egy barátságos meccs erejéig.
 
Miért hazudott Rátgéber László? 2009. február 27. 18:57 Rátgéber László a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, a Szpartak Moszkva vezetőedzője megvádolta a magyar szövetséget, mondván az nem nyújtott segítő kezet a Sopronnak, hogy a Final Fourba jutott együttes Budapesten rendezhesse a legrangosabb európai klubtorna döntőjét. Berényi János elnök értetlenül fogadta a kijelentést, elmondása szerint nem is beszéltek erről Rátgéberrel, aki tudomása szerint mást sem keresett meg a szövetségből az ötletével.
 
Berényi vagy Gémesi lehet az új elnök 2009. február 3. 19:34 2008 áprilisában mondott le Erdei Tamás, a Nemzeti Sportszövetség elnöke. A szervezet azonban úgy döntött, hogy csak az olimpia után választ magának új elöljárót. A február 6-i tisztújító közgyülésre a Magyar Sport Házában kerül sor.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu