KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BENJAMIN_RAICH"
Ez a hiba nagyon sokba került! 2009. március 14. 12:14 Aksel Lund Svindal nyerte az Alpesi sí 2008/09-es Világkupa-sorozatának összetett versenyét, azonban a norvég kiválóságnak ehhez szüksége volt arra is, hogy Benjamin Raich az Aréban zajló Vk-döntő utolsó műlesikló-viadalán az első futamban kiessen. A verseny előtt mindössze kétpontos hátrányban lévő osztrák így elbukta a lehetőségét annak, hogy aranyérmes legyen.
 
Cuche lett az óriásműlesiklás királya 2009. március 13. 13:44 Bár az osztrák Benjamin Raich nyerte meg a záró futamot a svédországi Aréban rendezett óriásműlesikló Vk-versenyen, az összetett elsőség Didier Cuche-é lett.
 
Szlalomban Lizeroux vitte a pálmát 2009. március 1. 14:44 Karrierje második győzelmét aratta Julien Lizeroux a szlovéniai Kranska Gorában az alpesi sí Világkupa szlalomversenyén vasárnap. A francia remek második futamának köszönheti sikerét, megelőzve az első kör után még vezető Giuliano Razzolit.
 
Raich és Maze óriásműlesikló sikere 2009. január 10. 15:44 Mariborban a hazai közönség előtt versenyző szlovén Tina Maze, Adelbodenben pedig az osztrák Benjamin Raich nyerte meg az óriásműlesiklást az alpesi sí Világkupában.
 
Alpesi sí Vk: Benjamin Raich nyerte a szuperkombinációt 2008. december 12. 18:03 Az osztrák Benjamin Raich nyerte az alpesi sízők szuperkombináció Világkupa-versenyét Val d'Isere-ben.
 
Alpesi sí Vk: Raich nyerte a Val d'Isére-i a szuperkombinációt 2008. december 12. 16:29 Két osztrák is dobogóra állt a Franciaországban zajló szuperkombináción, miután Benjamin Raich első helye mellett a harmadik helyet a honfitárs Marcel Hirscher szerezte meg. Második helyen a francia Jean-Baptiste Grange végzett.
 
Alpesi sí Vk: Benjamin Raich sikere óriás-műlesiklásban 2008. december 8. 08:08 Benjamin Raich nyerte az óriás-műlesiklást a férfi alpesi sí Világkupa-sorozat Beaver Creek-i állomásán.
 
Új, nemzetközi szelek fújnak a lejtőkön 2008. október 24. 16:52 Nyolc hónapos szünet után kezdetét veszi a téli sportok szezonja, az alpesi sízők Világkupa-sorozata Söldenben rajtol a hétvégén, a nők szombaton, a férfiak vasárnap óriás-műlesiklásban mérik össze erejüket. Az olasz csapat vezetője, Claudio Ravetto szerint az egy évtizeddel előtt tapasztalható osztrák egyeduralom már a múlté, számos ország közelítette és előzte meg az alpi országot. Ékes bizonyítéka ennek, hogy az összetett Világkupában, mind a férfi, mind a női mezőnyben amerikai versenyző hódította el a trófeát az előző szezonban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu