KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BELGA_LABDARAUGO_VALOGATOTT"
Higuaín elődöntőbe lőtte Argentínát! 2014. július 5. 20:00 Leo Messi továbbra sem tud betalálni Thibaut Courtois-nak, de így is továbbléptek az argentinok a titkos esélyes Belgium ellen, egy küzdelmes meccsen, a brazil fővárosban. A gaúchók 1990 után először kvalifikálták magukat a legjobb négy közé világbajnokságon. Argentína egyes fogadóirodáknál már TOPFAVORIT a vb-aranyért folyó harcban. Gonzalo Higuaín korai jól eltalált lövése döntőnek bizonyult.
 
A nap képe: a két belga moncsicsi 2011. október 12. 18:32 A belga labdarúgó-válogatott két középpályása, Axel Witsel és Marouane Fellaini úgy állt egymás mellett a pályán mikrofonfrizurájával a himnuszok alatt, mint két moncsicsi baba. A kedd esti Eb-selejtezőt a németek nyerték Düsseldorfban 3-1-re.
 
Belga-német: rossz helyen volt a kapu! 2010. október 2. 20:25 Nem középen, tehát a két oldalvonaltól nem egyenlő távolságra helyezték el a kaput a Roi Badouin Stadionban, ahol Németország válogatottja játszott Eb-selejtezőt szeptember harmadikán - írja a belga Express.be. Az eltérés mintegy húsz centiméter volt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu