KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BARTHA_LASZLO"
Újabb ex-fradista igazolt Paksra 2010. január 27. 17:20 Négyéves szerződést kötött a Pakssal Bartha László, így ő már a negyedik korábbi ferencvárosi játékos a tolnaiaknál. Minderről az élvonalbeli klub hivatalos weboldala számolt be.
 
Mélyrepülésben a Fradi volt csatára 2009. február 25. 17:22 Visszatért tágabb értelemben vett pátriárkájába Bartha László a Ferencváros korábbi labdarúgója. Szerda délelőtt kiderült, a tehetséges játékos az NB II Keleti csoportjában szereplő Kozármisleny csapatához igazolt. Minderről a kilencedik kerületi klub hivatalos honlapja számolt be.
 
Kirúgták a Fradi nagy tehetségét 2009. február 17. 17:54 Szerződést bontott Bartha Lászlóval a Ferencváros labdarúgócsapata. A néhány éve még a klub legnagyobb tehetségének tartott támadó az utóbbi időben kegyvesztetté vált, így távozása várható volt. Rajta kívül távozott Horváth Dávid is, míg Kulcsár Dávidot kölcsönadták a Vecsésnek. Mindezekről a zöld-fehér együttes hivatalos honlapja adott hírt.
 
Ferencváros: Bartha László meghosszabbította szerződését 2008. július 22. 16:16 Bartha László, miután lejárt a szerződése, újabb két évvel hosszabbított a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencvárossal. Adta hírül a 100% Fradi információira hivatkozva a klub internetes oldala, az ftc.hu.
 
Pécs: Bartha Lászlót Baranyába várják, Márkus Tibor még kivár 2008. július 15. 20:19 Bár Bartha László, a Ferencvárosi TC labdarúgója még nem döntött, de holnap Pécsre a Stadion utcába várják. Az NB II Nyugati-csoportjában, a feljutásért harcba induló PMFC-Pécs Plaza szívesen látná a futballistát, de a szerződés megkötéséről biztosat még senki sem tud.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu