KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BARRY_GREENSTEIN"
A pókersztár és 200 milliót érő hölgyei 2009. április 12. 08:49 VIDEÓKKAL. Finoman szólva is nagyot szakított a népszerű amerikai pókerműsor, a High Stakes Poker legutóbbi adásában az egyik közismert játékos, Tom Dwan. A 22 éves dúsgazdag profi egy hatalmas partiban 920 ezer dolláros (200 millió forintos) kasszát vitt egy másik klasszis, Barry Greenstein elleni összecsapása során. Az online „durrr” fedőnév alatt garázdálkodó pókeres drámai körülmények között dáma drillel (hölgyekkel) verte ellenfele kézbe kapott ász párját.
 
A WSOP és a 26 milliárd forint története 2008. július 19. 15:06 Minden idők legnagyobb pókerrendezvénye, a 39. WSOP (World Series of Poker) 47 napon át, 55 versenyszámban zajlott a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A szervezők nem kevesebb mint 52,720 nevezést regisztráltak, a versenyzők több mint 180 millió dollárt, azaz 26 milliárd forint körüli összeget fizettek be a tornák során. A kártyajáték terjeszkedése határtalan, kétszer több nemzet tagjai vettek részt az idei kiírásban mint két éve. Hiába ért azonban véget a WSOP, a főverseny győztesének személye csak novemberben derül ki.
 
Matusow triplája, Selbst meglepetése 2008. június 12. 12:53 Mike Matusow hat évnyi várakozás után ismét felért a csúcsra a Rio Hotel és Kaszinó Amazon termében, miután megnyerte a WSOP (World Series of Poker) 5000 dolláros 2-7 draw rebuy versenyét csütörtökön, ezzel karrierje harmadik karkötőjét ünnepelhette. Az 1500 dolláros Pot Limit Omaha döntőjét jelentős előnnyel kezdő 23 éves Vanessa Selbst, végül óriási csatában utasította maga mögé az angol Jamie Pickeringet. Ezzel az idei versenysorozat második női győzteseként térhetett haza, Szvetlana Gromenkova korábbi sikerét követően.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu