KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BALOGH JÁNOS"
A hajrában kihagyott Baloghék figyelme 2009. augusztus 30. 18:31 Az utolsó percben kapitulált a László Csaba edzette Hearts, így csupán egy pontot hozott el a St. Johnstone otthonából a skót Premier League 3. fordulójában. Balogh János védte végig az edinburgh-i csapat kapuját. A Celtic a Hibernian pályáján diadalmaskodott Jorgosz Szamarasz találatával.
 
László Csaba csapata a bronzra hajt 2009. február 14. 18:33 Hátrányból fordítva tudott diadalmaskodni a László Csaba vezette Hearts az Aberdeen elleni mérkőzésen a skót labdarúgó-bajnokságban 2-1-re. A korábbi ferencvárosi középpályás, Rósa Dénes is végigjátszotta a maga találkozóját, ám a Hibernian csak egy pontot tudott elcsenni a Kilmarnock otthonából..
 
Balogh János végleg a skótoké 2009. január 19. 19:50 Eldőlt, hogy végleg a Hearts labdarúgócsapatának tulajdona lesz Balogh János. A Debrecen kapusa az elmúlt időszakban kölcsönben szerepelt a skót együttesnél, akik elégedettek voltak a teljesítményével, és kifizették érte a 200 ezer eurós vételárat. Erről a DVSC hivatalos honlapja számolt be.
 
Nem kapott gólt László Csaba együttese 2008. december 20. 17:59 A harmadik helyen álló Dundee United látogatott a mögötte álló Hearts együtteséhez a skót labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A korábbi ferencvárosi tréner, László Csaba tanítványai hazai pályán gólnélküli döntletlent játszottak, amely valójában egyik gárdának sem volt jó. Az edinburgh-iaknál végigvédte a mérkőzést Balogh János. A második helyen álló Rangers Glasgowban verte 1-0-ra a Hibernian együttesét. Utóbbi együttesnél nem volt a nevezettek között a napokban ittas vezetésen kapott Gróf Dávid.
 
Skót Premier League: a Hearts a Celtic otthonában döntetlenezett 2008. december 13. 18:18 A Hearts 1-1-es döntetlent harcolt ki a Celtic otthonában a skót Premier League 17. fordulójában.
 
Balogh János a skót Hearts csapatában 2008. augusztus 22. 22:37 Balogh János, a Debrecen kapusa a következő fél esztendőt a Hearts csapatánál játszma majd végig, a skót együttes ugyanis fél évre kölcsönvette a felnőtt válogatottban is bemutatkozó labdarúgót. A kiváló kapus az elmúlt héten járt Edinburghban, ahol meg is felelt László Csaba vezetőedző elvárásainak.
 
Skót bajnokság: Balogh János a Hearts csapatában védhet 2008. augusztus 11. 21:22 A skót Hearts labdarúgócsapatánál tölthet fél évet kölcsönben Balogh János, a DVSC-TEVA válogatott kapusa.
 
Mégsem tört el Balogh János kapus keze 2008. július 2. 14:01 Fellélegezhet Balogh János. A Debrecen válogatottban is bemutatkozott kapusa egy héttel ezelőtt szenvedett súlyosnak látszó kézsérülést, de a mai, immáron második röntgenfelvételről egyértelműen megállapítható, nincs törés.
 
DVSC: Csernyánszki Norbert sorsa Balogh János sérülésétől függ 2008. június 26. 14:46 Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Balogh János, a DVSC-TEVA válogatott kapusa, így elképzelhető, hogy az élő szerződése ellenére elvágyódó Csernyánszki Norbert mégis marad a klubjánál.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu