KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AZSIA_KUPA"
Kirúgták a vb-rendező futballkapitányát 2011. február 3. 15:44 Két héttel az Ázsia-kupa negyeddöntőjétől való búcsút követően eltávolították Bruno Metsu szövetségi kapitányt a katari labdarúgó-válogatott éléről - jelentették be csütörtökön.
 
Japán diadal hosszabbítás után 2011. január 29. 18:35 Nem írt történelmet Katarban az ausztrál labdarúgó-válogatott, nem sikerült elhódítania első ízben az Ázsia-kupát. A dohai döntőben ugyanis hosszabbítás után 1-0-ás vereséget szenvedett a negyedszer diadalmaskodó Japántól. Az ázsiai együttes ezzel az örökranglista élére került megelőzve Iránt és Szaúd-Arábiát.
 
Ázsia-kupa: Dél-Korea a bronzérmes 2011. január 28. 18:21 A Katarban zajló Ázsia Kupa bronzmeccsén 3-2-es dél-koreai győzelem született, így Üzbegisztánnak meg kellett elégednie a negyedik hellyel. A távol-keletiek kis híján ráfizettek nagyvonalúságukra, hiszen a meccsen már hárommal is vezettek. A szombati döntőben Ausztrália Japánnal mérkőzik.
 
Ázsia-kupa: Ausztrália gálázva döntős 2011. január 25. 19:26 Másodikként Ausztrália jutott az Ázsia-kupa döntőjébe, miután 6-0-ra lefutballozta a végére teljesen szétesett Üzbegisztánt. Január 29-én Japánnal találkoznak a kengurusok a katari fináléban.
 
Ázsia-kupa: büntetőkkel döntős Japán 2011. január 25. 17:27 Drámai küzdelemben 1-1-es rendes-, 2-2-es hosszabbításbeli játékidő után végül tizenegyesekkel jutott be a katari Ázsia-kupa döntőjébe a japán labdarúgó-válogatott. Dél-Korea mindhárom tizenegyesét elrontotta a szétlövésben.
 
Gáláns felajánlás Katartól 2011. január 25. 10:24 Árvízkárosultak javára ajánlja fel Katar az Ázsia-kupa elődöntőinek teljes jegybevételét, jelentették be a szervezők. A természeti csapás Ausztráliát, Thaiföldet és Sri Lankát sújtotta az Ázsia Labdarúgó-szövetség (AFC) tagországai közül, és több tucat halálos áldozatot követelt, sok ezren pedig fedél nélkül maradtak – magukra viszont nem. A gáláns felajánlás a Japán–Dél-Korea és az Ausztrália-Üzbegisztán találkozót érinti.
 
Ázsia-kupa: Dél-Korea is a négy között 2011. január 22. 21:32 A szombati második negyeddöntő is hosszabbításban dőlt el, míg délután az ausztrálok, este a dél-koreaiak örülhettek. Jún a 105 plusz második percben szerezte a mindent eldöntő találatot, így Irak után Irán is búcsúzni kényszerült a tornától. Ezzel kialakult a két elődöntő is: eszeint Japán-Dél-Korea és Üzbegisztán-Ausztrália meccseket rendeznek.
 
Drámai hajrában elődöntős Ausztrália 2011. január 22. 17:11 VIDEÓ! A 118. percben szerzett Harry Kewell fejesgóllal jutott az elődöntőbe a Katarban zajló Ázsia-kupán az ausztrál labdarúgó-válogatott.
 
Ázsia-kupa: Üzbegisztán is elődöntős 2011. január 21. 19:18 Nagyszerű meccsen Üzbegisztán jutott be a labdarúgó Ázsia-kupa elődöntőjébe, miután 2-1-re legyőzte Jordániát. Gólnélküli első félidőt követően Bakajev két perc alatt lőtt két gólt a végül győztes alakulat. Az arabok mindent megpróbáltak, de csak a szépítésre futotta erejükből. Japán után tehát megvan a második elődöntős is a katari seregszemlén.
 
Ázsia-kupa: kiesett a házigazda, de hogy 2011. január 21. 16:16 Drámai és fordulatos mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedett a házigazda katari válogatott a labdarúgó Ázsia-kupa első negyeddöntőjében, így a japánok jutottak az elődöntőbe.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu