KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AYRTON_SENNA"
Sennára emlékezett a világ 2014. május 1. 21:44 Különleges módon emlékezett a brazil Azul légitársaság a napra pontosan 20 évvel ezelőtt elhunyt F1-pilótára, a mítikus Ayrton Sennára, aki a San Marinó-i Nagydíjon veszítette életét. Az 1994-es imolai GP mindmáig a vb-sorozat utolsó olyan viadala, amelyen pályán lelte halálát versenyző (az osztrák Roland Ratzenberger az időmérőn, Ayrton Senna a hetedik körben szenvedett végzetes balesetet).
 
Díjat nyert a Senna-film 2011. január 30. 17:10 Ismét győzött Ayrton Senna…Noha 1994. május 1-jén elhunyt a Formula-1 történetének egyik, ha nem a legkiválóbb versenyzője, most újabb fontos sikert „ért el”. A brazil sportember életéről szóló alkotás nyerte ugyanis a közönségdíjat az egyik legjelentősebb dokumentumfilmes „megméretésen”, a Sundance-fesztiválon.
 
Az F-1-ben maradhat a kínlódó Senna 2010. november 1. 16:41 A brazil Globo Esporte szerint Bruno Senna gyatrára sikerült debütáló idénye ellenére előrehaladott tárgyalásokat folytat a Lotus csapatával, így maradhat a Formula-1-es világbajnoki sorozatban a következő évben.
 
"Rosberg a legcsinosabb nő az F-1-ben" 2010. július 20. 12:54 Se szeri, se száma a különböző sportágban megtartott szavazásoknak, de természetesen mindig azok a voksolások a legérdekesebbek, amikor a sztárok egymásról vagy közvetlen környezetükről állítanak ki bizonyítványt. A száguldó cirkuszban sincs ez másként, a legfrissebb közvéleménykutatás pedig szinte teljesen lefedi a mostani mezőnyt. Volt egy kakukktojás is a válaszok között, erről majd később…
 
Ayrton Sennára emlékezik a világ 2010. március 21. 14:01 Ma lenne 50 éves Ayrton Senna, a Formula-1 háromszoros világbajnoka. Az 1994. május 1-jén, a San Marino-i Nagydíjon halálos balesetet szenvedett pilóta az autósport királykategóriájának tartott F1 egyik legnagyobb ikonja, leghíresebb és legelismertebb versenyzője volt. Nevét, unokaöccse, Bruno viszi tovább, aki a jelenlegi szezonban debütált a Hispania Racing Team versenyzőjeként.
 
F-1:a pilóták szerint Senna a legnagyobb 2009. december 11. 13:29 Régóta tartó „vita” végére tehet átmenetileg pontot a rendkívül népszerű internetes szaklap, az autosport.com szavazása: a honlap által indított, 217 egykori és jelenlegi versenyző véleménye szerint a tizenöt évvel ezelőtt elhunyt Ayrton Senna a Formula-1 történetének legjobb pilótája! A háromszoros világbajnok mögé még az összetettben hétszer győztes Michael Schumacher, valamint az ötszörös világbajnok Juan Manuel Fangio került a dobogóra.
 
Rómában is Ayrton Sennára emlékeznek 2009. szeptember 3. 16:03 A tizenöt évvel ezelőtt elhunyt háromszoros Formula-1-es világbajnokra, Ayrton Sennára emlékeznek majd Rómában a jövő heti monzai Olasz Nagydíj után. A szeptember 18-20-án sorra kerülő rendezvényen különböző értékes relikviákat tekinthetnek meg a sportág és a brazil sportember drukkerei.
 
Tizenöt éve nincs közöttünk Ayrton Senna 2009. május 1. 11:08 VIDEÓK!!! Hittük: legyőzhetetlen, sebezhetetlen és halhatatlan. Tévedtünk…Többször legyőzték a pályán, időnként meg is sérült és már tizenöt éve nincs közöttünk. Emléke azonban örökké él. Aki szerette és szereti a Formula-1-et, az jól tudja, AYRTON SENNA DA SILVA kitörölhetetlen nyomott hagyott a száguldó cirkuszban, minden idők egyik legnagyszerűbb versenyzője. Volt…
 
Bruno Sennát nem kísérti a nagy előd 2008. november 14. 09:46 Bruno Senna nagyon bízik benne, hogy elégedettek lesznek vele a Hondánál a tesztelésen, és bizalmat szavaznak neki a 2009-es szezonban. A pilóta elismeri, hatalmas teher nyomja a vállát a legendás nagybáty, Ayrton Senna sikerei miatt, de nem riad vissza a kihívásoktól. A versenyző hangsúlyozza, saját erőből, mindenféle hátszél nélkül vívná ki a szereplés lehetőségét.
 
14 millió dollár Senna indulásáért 2008. október 31. 15:23 Bruno Senna, a néhai, háronszoros világbajnok Ayrton Senna unokaöccse 14 millió dollárt kaphat azért, hogy jövőre a Toro Rosso Formula-1-es istálló színeiben szerepelhessen. Erről a Folha de Sao Paulo lap internetes oldala számolt be először Brazíliában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu