KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATP_BRISBANE"
Tornagyőztes Söderling és Wawrinka 2011. január 9. 17:25 Pályafutása hetedik ATP-tornáját nyerte vasárnap Robin Söderling, aki 6:3, 7:5-re legyőzte Andy Roddickot a brisbane-i 373 ezer dollár összdíjazású férfi viadal döntőjében. A svéd szenzációsan adogatott, egyetlen bréklabdát sem engedélyezett ellenfelének, és hétfőtől visszaveszi Andy Murraytől a világranglista negyedik helyét. Chennai-ban a tavalyi fináléja után ezúttal győzött Stanislas Wawrinka, aki a verseny 2007-es bajnokát, Xavier Malisse-t gyűrte le három szettben.
 
Szávay nem bízott semmit a véletlenre 2010. január 10. 10:14 A szombaton Brisbane-ben döntőzött Justine Henin távolmaradása miatt biztosan főtáblás Szávay Ágnes harmadik, tét nélküli selejtezős mérkőzését is megnyerte a sydneyi 600 ezer dollár összdíjazású tenisztornán.
 
Brisbane: Djokovics egy körre volt jó 2009. január 6. 14:00 A 20 éves lett Ernests Gulbis kiejtette az első kiemelt, szerb Novak Djokovicsot a brisbane-i férfi tenisztorna első fordulójában, a második játéknapon. A tornagyőzelem legfőbb esélyesévé a második helyen rangsorolt Jo-Wilfried Tsonga lépett elő, a címvédő francia Llodra két szettben verte selejtezőből feljutott ellenfelét.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu